Şimdi Ara

UXC Network (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.001
Cevap
0
Favori
59.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server açık mı şuan?

Edit:Bir de bende çözünürlük sorunu var.Oyun hangi çözünürlük ayarında olursa olsun ekranı kaplamıyor.Ortada ufak bir ekranda oynuyorum.Kenarlar siyah win mode'da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 4 Temmuz 2011; 13:42:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Server açık mı şuan?

Edit:Bir de bende çözünürlük sorunu var.Oyun hangi çözünürlük ayarında olursa olsun ekranı kaplamıyor.Ortada ufak bir ekranda oynuyorum.Kenarlar siyah win mode'da değil.

Kendi pc nin ekran çözünürlüğüyle Mu'nunkini aynı yap..

Yada Mu 'nunkini 800x600 yap , oyuna girince F12 yap düzeliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Server açık mı şuan?

Server açık. Çözünürlüğü full yapmak istiyorsan Clientin içinde Configuracion\Elegir Resolución bu bölümden birini şeçip sonra Configuracion\Desactivar Window Mode buradaki fullscreen.reg dosyasına tıklamalısın.
  • Ben bir problem ile karşılaşıyorum acaba problem bendenmi kaynaklı bilmiyorum ama derdimi anlatmakta yarar var.
    Launcher açılıyor, server seçiliyor starta'a basılıyor sonra antihack devreye giriyor ardınan english play çıkıyor play diyorum o english play sütunu kayboluyor launcher kalıyor bütün butonlar basılmış halde ama oyun ekranı açılmıyor.Patch indirdim yine aynı şey ve her defasında clientta mu error diye bir metin belgesi açılıyor.Sorunu çözebilme imkanımız varmıdır?
  • @-iKiDeFenix- : Eger bana Error dosyasini yollarsan yardimci olabilirim sorunun hakkinda.istersen spoiler olarak burayada yazabilirsin.
  • PCyi yeniden başlattım Error dosyalarını sildim ve şuan oyundayım.Birdaha tekrarlanırsa problemim daha kapsamlı anlatırım.Problem benim hurda makinadan kaynaklandı sanırım.
  • Hayırlı olsun..Allah utandırmasın.. güzel server yapmışsınız ellerinize sağlık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

Hayırlı olsun..Allah utandırmasın.. güzel server yapmışsınız ellerinize sağlık :)

Eyvallah re$om nerelerdesin sen? Görüşemiyoruz.
  • neden kapalı server ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpfbmns

neden kapalı server ??

Ben de yeni geldim. Ne oldu bilmiyorum açtım serveri.
  • Nazar boncugu yakismis
    Ama şu temayi kim duzenlemis ise herhal uyku sersemi idi biraz daha ele almasi guzel olur 100 online ustu bir serveri daha guzeli yakismali
  • quote:

Orijinalden alıntı: muguardian

Nazar boncugu yakismis
    Ama şu temayi kim duzenlemis ise herhal uyku sersemi idi biraz daha ele almasi guzel olur 100 online ustu bir serveri daha guzeli yakismali

Eyvallah. Sol tarafada dantel koyalım diyorum.

Site şimdilik böyle. Teşekkürler ilgine.
  • Oyuna girerken antihack yazıyor gameguard da var diye biliyorum. Fakat bir tane oyuncu artık hacker herhalde gelip arenadaki herkesi bir güzel kesti insanda kasma hevesi bırakmadı. Ayrıca oyunda admin gibi ortaya yazıda yazabiliyordu. Lütfen okadar emek verecegiz güvenliğinizi biraz daha arttırınız. Sizlere ulasacak yer bulamadım bu forumdanda üyelik almak bir mesele yani.
  • Mağruriyetinizin farkındayız. Sizi kesmesindeki olay tamamen bizim hatamız. O problem giderildi. 2. problem için yönetimdeki 3 kişi çalışmalara başladı. Sonuçta bizde herşeyden fedakarlık edip 4 ayımızı bu serveri test edip kurmaya ayırdık. Kısa zamanda çözüme ulaşırız. Bu tarz olaylara aldırmaksızın siz kasmanıza bakın. Biranlıktır bunlar merak etmeyin.
  • Arkadaslar Forumumuzu Kurduk Herhangi bir yardim yada sorununuzu Forumda paylasabilirsiniz.
    http://www.castel-network.com/forum
    http://www.uxmuonline.com/forum
    Herkese iyi oyunlar dilerim.
  • Hayırlı Uqur lu olsun
  • Arenaya birkaç tane daha cc spotu eklendi arkadaşlar. Tepe tepe kullanın.
  • İnsanız sonucda arkadaslar robot degiliz. Ama yinede içimde bir kuşku olmuyorda degil. Bugün bunu yapabilen yarın şifrelerimizi alıp herşeyimizi satarsa ne yapacagız. yada resetimizi siler adımızı degiştirirse yani kötü bir durum.
  • @||WarCRaFT|| : Seni temin ederim bisey yapamazlar gerekli onlemleri aldik :) rahatca oyununu oynayabilirsin icin ferah olsun ben zaten yapan adamin nerede yasadigini biliyorum tahmin ediyoruz kimlerin yaptigini :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.