Şimdi Ara

UVB-76 HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
32
Favori
23.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lostta hissettim kendimi.

Sovyet saldırı projelerinden yada ajan haberleşme frekanslarından biri olabilir.
  • burda yayın kesilince müzik çalıyor :D anlamadım geçrek mi acaba bu?http://www.youtube.com/watch?v=H3Hw33bslAU&feature=player_embedded

burda iyi bilgi verilmişhttp://googlesightseeing.com/2009/07/the-buzzer-uvb-76/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rommelgs -- 20 Kasım 2010; 23:19:53 >
  • İzninizle konuyu kültür bilim bölümünede açıyorum.
  • Frenaks karışma olayı olsa sürekli olarak belli aralıkla durmaksızın buzz sesi gelmez.. Çok garip bi konuymuş cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembaba1992

İzninizle konuyu kültür bilim bölümünede açıyorum.

aç tabi yabancı sitelerde bi dolu komplo teorisi üretiyorlar bu olay hakkında bizde birşeyler üretiriz:)
  • TIRSDIM LAN GECE GECE YEMİN EDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Frenaks karışma olayı olsa sürekli olarak belli aralıkla durmaksızın buzz sesi gelmez.. Çok garip bi konuymuş cidden.

Geçekten çok garip, üstelik resimlerde gayet yıkık bir bina gibi duruyor.

Tırstım çok pis.gif
  • http://forum.donanimhaber.com/m_44619123/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44619245

konuya burdanda devam edebiliriz ekşi sözlükte biri baya iyi bir komplo üretmiş ama binanın içerisindeki resimleri görünce teorisi biraz suya düşmüş
  • gemilerin rota belirlemesinde yardımcı olan buna benzer bazı yayınlar var ama bunu onunla alakalı olup olmadığını bilmiyorum
  • reznov olabilir. belkide masona orda işkence yapmışlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

gemilerin rota belirlemesinde yardımcı olan buna benzer bazı yayınlar var ama bunu onunla alakalı olup olmadığını bilmiyorum

alan denize çok uzak bir yer hemde baya hiç sanmıyorum üstelik çalışan yok orada
  • quote:

gemilerin rota belirlemesinde yardımcı olan buna benzer bazı yayınlar var ama bunu onunla alakalı olup olmadığını bilmiyorum

Az önce yerini kontrol ettim, Moskovaya çok yakın. Hani okadar denize uzak bir yerden gemilere yönelik bir yayın yapılması biraz ters geldi.
  • 4 8 15 16 23 42
  • quote:

quote:

Az önce yerini kontrol ettim, Moskovaya çok yakın. Hani okadar denize uzak bir yerden gemilere yönelik bir yayın yapılması biraz ters geldi.

bu kadar uzun dalgaboylarında doğrudan görüş alanında olmasına gerek yoktur, atmosferden yansıyan sinyaller işi görecektir. 4,6MHz de uzun mesafeleri kat etmek için uygun bir frekans, böyle bir uygulamada kullanmak mümkün.

/>

UVB-76 HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ

• youtubedaki 1. yorum : UVB=Unending Vuvuzela Broadcast
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdinnand

quote:

quote:

bu kadar uzun dalgaboylarında doğrudan görüş alanında olmasına gerek yoktur, atmosferden yansıyan sinyaller işi görecektir. 4,6MHz de uzun mesafeleri kat etmek için uygun bir frekans, böyle bir uygulamada kullanmak mümkün.

/>

tamamda gemi uyarı sistemi olsa bile niye rusya açıklamıyor çok önemli bişi olmazdı o tarz birşey olsaydı ve frekansları yollıyan yere bir bakım yapalardı tesiste her yer dağınık savaştan çıkmış gibi görünene göre çalışanda yok

• ben bir şeyde takıldım burası 1982 den beri varmış resimlerde herşey eski bir haberleşme aleti var şu bardaklı muhabbetten

bu yazıcı çok eski bir şey olamaz ve

buradaki kutu bembeyaz sararmamış ve bardak su felan var rafta belki çalışan vardır kısa bir süre önce su basmıştır ve sırf makinalar çalışıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rommelgs -- 21 Kasım 2010; 0:13:33 >

• Fringe'de vardı buna benzer bir olay. Fringe'dekinin gerçek olmadığını düşünmüştüm ama haberalma teşkilatları kısadalga istasyonları kurup gerçekten sayılarla iletişim kuruyorlarmış. 300TL'lik bir ekipmanla bunları dinlemek mümkün. Kıbrıs'da bir tane kurulu istasyon varmış.
  • la yürüyün gidin bi tırsma geldi bi ürperme geldi işinizmi yok töbe ya
  • http://relay.desync.com:8010/listen.pls canlı dinleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.