Bildirim
Uv filtre hakkında
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amacınız lensinizi korumaksa parasoley kullanın.Uv filtreye gerek yok -
ben işimi garantiye almayı severim MARUMI UV filtre kullanıyorum (aynı makine) şimdi bide EW-60C parasoley sipariş verdim hem filtre hemde parasoley kullanmayı düşünüyorum ama belki sadece parasoley de kullanabilirim emin değilim henüz -
quote:
Orijinalden alıntı: ımmortals35
Arkadaşlar canon 1100D ye lense uv filtre almayı düşünüyorum lensi koruyormuş ve daha iyi resimler çıkıyormuş ortaya diye duydum lensi koruması büyük avantaj alıcağım ama kaç para veya gereksiz mi sizce ? önerdiğiniz filtre var mı ?
Objektifin onune takacagınız her sey ısıgın kalitesini olumsuz etkiler yani fotograflar iyi cıkmaz. Uv filtre bir camın arkasından fotograf cekmeye benzer. Buna ragmen Uv alacagım derseniz kayıpların ve performansın daha az olacagı MC kaplıları tercih edin. Marka olarakta b+w yada hoya iyidir. Bunlar kaydadeger ürünlerdir. Ucuz filtreleri kaile bile almayın. Tabi en iyisi max performans icin objektifin onune hicbirsey takmamaktır. Zamanla zaten bunu sizde ogreneceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 29 Mayıs 2012; 22:32:43 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X