Beyler Geçen en son sürüm yükledim hız yerlerdeydi, Hzı artırmak için Google Amca'da çözüm ararken bu yazıyla karşılaştım ve arkadaşın dediği sürümü yükledim sonuç inanılmaz 100 kb'ler ile indrime yaparken şu an 800 kb ile ( Hızm 8 MB ) indiriyorum Mutlaka deneyin
İşte o yazı :
Aylardır, utorrent'in güncel sürümü ile başım dertteydi. Sebepsiz yere seed'i güçlü olan torrentlerde 5kb/s gibi komik rakamlarda indirimler oluyor, 1mb/s'ye çıkıp aniden 10kb/s ye düşmeler gibi durumlar oluyordu.
Eski versiyonlarda hiç böyle birşeyi yaşamıyordum. En sonunda canıma tak etti ve internette utorrentin eski versiyonlarını aramaya başladım.
Hurafe veya değil, eski versiyonun daha güçlü seed erişimi olduğu düşüncesi ile. 2.2.23071 versiyonunu buldum ve indirdim.
Ardından bu düşüncemin gerçekten doğru olduğunu gördüm, yeni versiyonu bilgisayardan program ekle/kaldırdan silip bu eski sürümü yükleyince, az evel 5kb/s çeken torrenti 1mb/s, sunucumda ise 5mb/s çektiğini gözlerimle gördüm.
Bu yüzden eski versiyonu kullanmaya başladım, magnet torrentleri görüyor ve torrentin içinden tek tek indirilebilecek dosyaları görebiliyorsunuz, seederlara erişim inanılmaz yüksek ve memnun edici.
Bittorrent'te seeder erişimi konusunda memnundum fakat, magnet desteği olmadığı için kullanmıyordum.
Bu resmen ilaç gibi geldi, utorrent performansından memnun olmayan arkadaşlara acil bir şekilde öneriyorum.