|
iOS 27 vs iOS 26: Yeni özellikler neler, güncellemeye değer mi?
1 Mobil
-
-
Güncellemeden sonra şarj daha çabuk bitmeye başladı gibi Sizde de öyle mi
-
İndekslemenin sonucudur herhal, birkaç gün sonra da aynıysa sıkıntı.
-
Merak ettiğim bir konu var, Xiaomi nin yaptığı son büyük farkdan sonra hala Iphone alan var mı. İşin ilginç tarafı telefonları bir yatırım aracı olarak görmek çok tuhafıam gidiyor.
_____________________________ -
xiaomi telefon mu kardeşim ya. çevremde ne kadar xiaomi kullanan varsa bilemedin iki sene sonra telefonlar patlıyor arayüz desen berbat neyini savunuyorsun şu telefonun bilmediğimiz bir markaymış gibi. düşüneceğim son telefon markasıdır.
_____________________________ Her canlı ölümü tadacaktır.
Hidayete uyanlara selam olsun. -
Benim tüm telefon modellerim Xiaomi model ve oyun için kullandıım, kullandım az kalır resmen tükettim ve hep ilk aldığım ki gibi performans verdiler yıllar içerisinde. Tabi araya uzun süre girince tüm telefıonlar sistem olarak geri kalıyor orası ayrı bişi. Sizin çevreniz ucuz olsun diye en eski modeli alıp sonra şiakyet ediyorsa bu onların sorunu hocam. Kaldı ki son büyük kıyaslamadan sonra Xiaomi resmi olarak Iphone a üstün çıktı ve bunu çoğu haber kanalıda verdi. Kullanmadığınız için size bişi demiyorum ama bilip bilmeden de konuşmamak lazım bence :)
bilip bilmeden değil bir kaç fp modelini kullandım yani benim zevklerime uymadı, birçok kez denedim sevemedim kalite ve kullanım anlamında tercihim değil çok öyle aman aman bir telefon değil. birçok forumda bir sürü hataları olduğunu duydum gerçi her telefonun modelinde oluyor ama xiaomi benim kullanacağım telefon değil, asla kimseye de tavsiye etmem.
Önceki yorumun çevren kullanıyordu, şimdi sende kullandın aynen kardeşim haklısın hayat zor :)
yalan mı söyleyeceğim kardeşim önceden kullandım, beğenmeyince kullanmadım. beğenilecek bir tarafı yok bence. zevk meselesi. iphone bölümünde xiaomiyi övmek mercedesin yanında tofaşı övmek gibi oluyor.
Yalan söylediğini kendin dedin, ben sana yazdığını söyledim :D
saçma saçma konuşma ya ne zaman yalan dedim demişim en sevmediğim şey. ne kullanıyorsan kullan beni ilgilendirmez xiaomi dir nedir gelip burda övüp durma.
Boş konuşma canım benim, boş kunşup daha güldürme beni. Ne yazdığını bilmiyorsun daha, ben görüşümü bildirdim.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt