Şimdi Ara

utorrentte hash hatasi ne oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
30.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilenler aydinlatabilir mi mb felan yaziyo bisi indiriyoruz ama eksik mb mi indiriyor acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

uTorrent'te Hash Hatası

uTorrent'te hash hatası, torrent dosyasının tamamlanamaması durumunda ortaya çıkan bir sorundur. Bu hata, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Hash Hatası Nedir?

Torrent dosyaları, dosyanın bütünlüğünü doğrulayan bir hash koduna sahiptir. uTorrent, indirilen dosyanın hash kodunu orijinal hash kodu ile karşılaştırır. Eşleşmezse, bir hash hatası oluşur.

Hash Hataları Nasıl Düzeltilir?

Bcrypt Hash Hatası Çözümü:

• Torrent dosyasını yeniden indirmeyi deneyin.
    • Torrent istemcisini güncelleyin.
    • Farklı bir torrent istemcisi kullanmayı deneyin.

Torrent Hash Hatası:

• Torrent dosyasının bozuk olmaması için emin olun.
    • Torrent istemcisinin ayarlarını kontrol edin.
    • Yeterli disk alanı olup olmadığını inceleyin.
    • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımının torrent istemcisini engellemediğinden emin olun.

Hash Hatasıyla İlgili Diğer Hususlar:

• Hash hataları genellikle kötü niyetli etkinlikten kaynaklanmaz.
    • Hash hatalarını düzeltmek için farklı yöntemler denemeniz gerekebilir.
    • Hash hataları, torrent dosyalarının bütünlüğünü sağlamak için önemlidir.

uTorrent'te hash hatasıyla karşılaşıyorsanız, yukarıdaki yöntemleri deneyerek sorunu çözebilirsiniz. Hatayı çözemiyorsanız, torrent dosyasının sağlayıcısıyla iletişime geçmeyi düşünün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Torrentte dosyalar küçük parçalara bölünüyor.Yanlış hatırlamıyorsam bu küçük parçalardan her birine hash deniyor.Hash hatası ise o parçanın hatalı inmesi galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 2 Nisan 2010; 19:36:06 >
  • o parca hatali iniyorsa baska kaynaktan tekrar mi indiriyor o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

Torrentte dosyalar küçük parçalara bölünüyor.Yanlış hatırlamıyorsam bu küçük parçalardan her birine hash deniyor.Hash hatası ise o parçanın hatalı inmesi galiba

ben de o küçük parçalardaki doğrulama kodu diye biliyorum.
    @masum koylu
    evet parça hatalıysa tekrar indiriyor.eğer aynı kaynaktan sürekli hatalı gönderim olursa ondan indirmeyi kesiyor.

bu arada konuda illegal bir şey yok umarım kapanmaz.sonuçta torrent legal bir sistem.ama işin içine torrent siteleri girince illegale kaçıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeM-Tr -- 2 Nisan 2010; 19:40:31 >

• siteler ne kadar önemli ise torrent adınında o kadar önemi var, yani silinecek bu konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

Torrentte dosyalar küçük parçalara bölünüyor.Yanlış hatırlamıyorsam bu küçük parçalardan her birine hash deniyor.Hash hatası ise o parçanın hatalı inmesi galiba

ben de o küçük parçalardaki doğrulama kodu diye biliyorum.
    @masum koylu
    evet parça hatalıysa tekrar indiriyor.eğer aynı kaynaktan sürekli hatalı gönderim olursa ondan indirmeyi kesiyor.

bu arada konuda illegal bir şey yok umarım kapanmaz.sonuçta torrent legal bir sistem.ama işin içine torrent siteleri girince illegale kaçıyor

eyvallah rahatlattiniz ya o hatayi veriyo diye partlarla ugrasiyodum :D sinir etmeye baslamisti. bilmeyenler, benim gibi telasa kapilanlar icin iyi bisi olabilir googleye yazinca cikmiyodu hic degilse cikar yani:D

• utorrentte dosyayı force re-check yaparsan o inmemiş dosya iner eğer dosyanın inmemesinden kaynaklanıyorsa sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.