Şimdi Ara

uTorrent 20MB/s Fiber Upload Hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uTorrent 2.2.1 Build 25302 ile 20Mb/s Fiber bağlantımla;

Download: 2.1MB/s
    Upload: 120 Kb/s

Upload önemli benim için ama kaynak falan çok iyi olsa bile 140Kb/s'yi geçemiyorum. Download hızım çok stabil 2.0 MB/s altına düşmüyor.

Upload için ince bir ayar nasıl çekeriz? Önerisi olan var mı?

• hangi isp yi kullanıyorsunuz?
  • TTNet üstad.
  • Ttnette zaten 20 mbit paketi bazı kişilerde 1 mbitti diye biliyorum sizdede öyle olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 mbit'te download'da son hız 2.0Mb/s değil mi? Benim download hızım uTorrent'te bu şekilde şuan.

Speed testlerde Download 2.1MB /s Upload: 1.700 Kb/s.

Benim sorunum upload'da.
  • Cümlemi anlamadın. 20 mbit pakette bazı kişilere 2 mbit upload bazı kişilere 1 mbit upload veriyolar diyorum

• Yok öyle olsa hız testinde 2.0 MB/s'ye yakın bir değer çıkmaz.

Modem arayüzünde de bakıyorum;

DSL Hızı(Kb/s): 2044 / 24576

görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    superbox upload sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ama sanırım sen ikisinide aynı anda full kullanabilceğine inanıyosun.hattın vdsl2 sinyaliyse bu mümkün değil kaybın olacak tabiki gpon ve ftth ise ozaman kullanabilirsin aynı anda full download ve upload

edit:arayüzde hızını görebiliyosan vdsl2 kullanıyorsun zaten bu performanstan ötesini çokta beklememen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faststyla94 -- 21 Ocak 2014; 15:58:31 >
  • Yok hayır hocam, public tracker'dan bir film iniyor mesela Private tracker'a upload yapıyorum. Upload hızını son sürat olmasa bile en azından yarısını 500 Kb/s görmem lazım. 140 Kb/s leri geçmiyor popüler dosyalarda bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorDuke

Yok hayır hocam, public tracker'dan bir film iniyor mesela Private tracker'a upload yapıyorum. Upload hızını son sürat olmasa bile en azından yarısını 500 Kb/s görmem lazım. 140 Kb/s leri geçmiyor popüler dosyalarda bile.

Upload hızın zaten max 220 kb saniye dostum.500 görmen için orda 2040 yerine 5500 falan yazmalı sayıları karıştırma :)

• Ben mi yanlış biliyorum yani; 1MB/s upload hızı olanların 250 Kb/s , 2MB/s olanların 500Kb/s diye hocam? Katsayısı falan vardı bunların?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorDuke

Ben mi yanlış biliyorum yani; 1MB/s upload hızı olanların 250 Kb/s , 2MB/s olanların 500Kb/s diye hocam? Katsayısı falan vardı bunların?

Hayır.

1 mbit upload saniyede 120 kb
    2 mbit upload saniyede 240 kb yapar
    sen vdsl kullandığın için çakma fiber oldugu için 240 yerine 170 kb görüyosun mesele bu

• Ok üstad. Eyvallah açıklaman iyi oldu.
  • Rica ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.