Bildirim
uTorrent 20MB/s Fiber Upload Hız sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hangi isp yi kullanıyorsunuz? -
TTNet üstad. -
Ttnette zaten 20 mbit paketi bazı kişilerde 1 mbitti diye biliyorum sizdede öyle olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 mbit'te download'da son hız 2.0Mb/s değil mi? Benim download hızım uTorrent'te bu şekilde şuan.
Speed testlerde Download 2.1MB /s Upload: 1.700 Kb/s.
Benim sorunum upload'da. -
Cümlemi anlamadın. 20 mbit pakette bazı kişilere 2 mbit upload bazı kişilere 1 mbit upload veriyolar diyorum
Yok öyle olsa hız testinde 2.0 MB/s'ye yakın bir değer çıkmaz.
Modem arayüzünde de bakıyorum;
DSL Hızı(Kb/s): 2044 / 24576
görünüyor. -
Ama sanırım sen ikisinide aynı anda full kullanabilceğine inanıyosun.hattın vdsl2 sinyaliyse bu mümkün değil kaybın olacak tabiki gpon ve ftth ise ozaman kullanabilirsin aynı anda full download ve upload
edit:arayüzde hızını görebiliyosan vdsl2 kullanıyorsun zaten bu performanstan ötesini çokta beklememen lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faststyla94 -- 21 Ocak 2014; 15:58:31 >
Yok hayır hocam, public tracker'dan bir film iniyor mesela Private tracker'a upload yapıyorum. Upload hızını son sürat olmasa bile en azından yarısını 500 Kb/s görmem lazım. 140 Kb/s leri geçmiyor popüler dosyalarda bile. -
quote:
Orijinalden alıntı: SeniorDuke
Yok hayır hocam, public tracker'dan bir film iniyor mesela Private tracker'a upload yapıyorum. Upload hızını son sürat olmasa bile en azından yarısını 500 Kb/s görmem lazım. 140 Kb/s leri geçmiyor popüler dosyalarda bile.
Upload hızın zaten max 220 kb saniye dostum.500 görmen için orda 2040 yerine 5500 falan yazmalı sayıları karıştırma :)
Ben mi yanlış biliyorum yani; 1MB/s upload hızı olanların 250 Kb/s , 2MB/s olanların 500Kb/s diye hocam? Katsayısı falan vardı bunların? -
quote:
Orijinalden alıntı: SeniorDuke
Ben mi yanlış biliyorum yani; 1MB/s upload hızı olanların 250 Kb/s , 2MB/s olanların 500Kb/s diye hocam? Katsayısı falan vardı bunların?
Hayır.
1 mbit upload saniyede 120 kb
2 mbit upload saniyede 240 kb yapar
sen vdsl kullandığın için çakma fiber oldugu için 240 yerine 170 kb görüyosun mesele bu
Ok üstad. Eyvallah açıklaman iyi oldu. -
Rica ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X