Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.025
Cevap
43
Favori
247.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.02.2021)
Giriş
  • Bence buyuk bir ayıp ettiler, insan kendi grubuna ateş edermi ?
  • Bu yarışma çok saçma, ilk başlayan ekip her türlü finale gidecek. Gelen 2 hafta kalıyor, sonra eleniyor. Belli zaten Semih, Kürretülayn, Murat, Altar, Serkan, Tuncay bunlar en sona kalırlar. Gelen kişiler boşuna geliyor zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: helfgott

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

quote:

quote:

dostum sen burada cafe grubu için çok üzülüp! feveran ediyorsun ama olayı anlamamışsın.. cafe grubundan 2 kişi potaya çıkacaktı muhtemelen.. cafe grubunun elinde de bu sayıyı 1 e düşürme imkanı vardı. buket in oyların meralden yüksek olduğunu düşündüler.. buket in daha fazla rekabet gücü olduğunu düşündüler onun için seçmek zorunda oldukları buket ve meral isimlerinden buketi seçtiler.. sophie's choice diye bir film vardır.. nazi subayı Sophie ye 2 çocuğundan birini seçmesini ister.. eğer seçim yapmazsa her iki çocuğu da öldürülecektir.. sophie 2 çocuğundan birini yaşaması iin seçer.. bazen geride bırakmak için sevdiklerimz arasından tercih yaparız.. her zaman sevmediklerimizi geride bırakma lüksümüz olmaz..

karşılaştırdığın şeylere bak ya

buket ve meral varken meral gidecekti diyelim
    ama sadece buket olunca buket gitti diyelim

buketin hakkı çalınmadı mı burda . hemde izni olmadan . hainlikten başka bişey değil .

buket elenince yüzüne nasıl bakacaklar acaba

Yaptıkları stratejik açıdan doğru ama etik değil. Bir de hal ve hareketleriyle olumlu bir görünüm çizen cafe'ye pek yakışmadı. ama bu bir yarışma ve doğru olan buydu. Meral de potaya kalsa büyük ihtimal Meral giderdi. İnsanlar semihlerin buketi yazacağını düşündüğünden Buket'e daha fazla oy atmış olabilir. Aralarından en az oyu Meral'in aldığını düşünüyorum.

hocam bu arkadaşını gelen ayının önüne atıp kaçmak gibi bişey

ben adam gibi elenip giderdim ama böyle bir hainlik yapmazdım

karakter meselesi meral demekki daha fazla lazım onlara ki biletini kestiler buketin

dostum sen olayı anlayamamışsın yanlış yorum yapıyorsun.. buket zaten aslanların önündeydi.. meral de önündeydi.. ve serkan ile tuncayın sadece birini kurtarma hakkı vardı... grup bazında düşünerek rasyonel bir karar vermişler.. böyle yapmaları grubun yararına.. grup için birileri fedakarlık yapacaktı.. serkan veya tuncay zaten, buketin yazılmasını engelleyemeyecekti..
    sen bu kadar üzülme zaten ahır gurbunu tutuyordun yanlış hatırlamıyorsam.. mal bulmuş mağribi gibi atlamışsın ama oradan sana ekmek çıkmaz..

serkan ve tuncayın birini kurtarma hakkı vardı derken?
    ikisi birlikte gitme ihtimali zaten yok . zaten biri kurtulacak . sms oylamasıda bitmişti zaten

potadan kurtarma hakkı vardı diyorum.. dostum sadece sakin ol.. neyi kastetmiş olduğumu sen de çıkarabilirsin..

E daha ne ikiside gidecekmiste birini kurtarmis gibi konusuyorsun
    İkiside olsa biri gidecek biri de olsa biri gidecek . Serkanda tercih yapti buketi yem etti iste ayni seyi.soyluyoruz . murati sokabilirlerdi potaya sokmadilar ama

öyle mi iki kişi değil, bir kişi mi gidecek gerçekten.. inannmıyorum sana .. :)) yahu kardeşim 2 kişinin gitmeyeceğini birilerinin söylemesine gerek var mı? potaya 2 kişi çıkarmak yerine 1 kişi çıkarmak grup için rasyonel hareket... ondan bahsediyoruz.. bir anlayamadın bu kadar basit bir konuyu..

Senin hayat felsefende arkadasini satmak normal olabilir . Bende degil o yuzden fikirlerimiz ayri

benim hayat felsefemde 2 arkadaşımı tehlikeye atmak yerine 1 arkadaşımı tehlikeye atmak daha mantıklı.. bunu akıl edebildiğime göre çok zeki biri olmalıyım.. zor şeyler bunları düşünmek zira.. 300-500 iq istiyor..

evet o yüzden buket saatlerce ağladı .

madem arkadaşlarını göndermek istemiyolardı bahadırı yazsalardı . ama bahadır semihe saldırıyo o lazım . buketi attilar ortaya . ihanet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcc53 -- 21 Nisan 2015; 12:24:54 >

• dünkü oylama yapılmadan sms gönderimi kesiliyormu?seyirci oylama sonucuna göre sms atamıyor değil mi?

Orijinalden alıntı: _Riven_

dünkü oylama yapılmadan sms gönderimi kesiliyormu?seyirci oylama sonucuna göre sms atamıyor değil mi?

oylama başlamadan sms kesiliyor . daha atılmıyor

oylar bölünme gibi bi durum yok yani
    Acer Aspire E5-571G | Toshiba 50UA2263DT | Poco X3 NFC | Lg BH6530T Blu-Ray 5.1 | Digiturk HD IQ
    Renault Fluence
  • nesi varmis anasının

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ScR3Am05

Kurretulayn gitti be :/ üzüldüm yeminle. SMS oylamasına göre gitmez gibi duruyordu da annesi hastaydı o yüzden mi çıkardılar acaba. Semih ağlıyor ama :/

nasıl öğrendin?

Kaos Günlükleri ⚡️twitter
    Kaos Günlükleri ⚡️
    https://twitter.com/SametSmith/status/590590025634598913

• quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

quote:

Orijinalden alıntı: ScR3Am05

Kurretulayn gitti be :/ üzüldüm yeminle. SMS oylamasına göre gitmez gibi duruyordu da annesi hastaydı o yüzden mi çıkardılar acaba. Semih ağlıyor ama :/

nasıl öğrendin?

Premium üyelere bazı bazı 2-3-4 kameraları açtılar öğlen. Semih orta da yoktu epeyce pil odasındaydı herhalde sonra geldi Laptoptan şarkı açtı ve şapkasını öne eğdi burun çekme sesleri felan geldi ağlıyordu yani.
  • ben buket'in gideceğini düşünüyorum oy potansiyeli oldukça az çünkü. ama bekleyelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadBeliever -- 9 Temmuz 2015; 21:12:38 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.