Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.025
Cevap
43
Favori
235.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
  • Sms oylamasını ironi olarak mı söylediniz yoksa açıklanmış bir şey mi var hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G--MAN

Sms oylamasını ironi olarak mı söylediniz yoksa açıklanmış bir şey mi var hocam ?

Internet sayfalarında sızmış deniyor sonuçlar. Tuncay birinciymiş Söylenene göre. Bakalım pazartesi göreceğiz sonuçları artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahtan beri teknik arıza sebebiyle yayın yok. Dün Kurre Türkan'la kavga edip Tektaş tabelasını falan parçalamıştı, Tuncik'le Seko da baya dalga geçmişlerdi acaba noldu bugün çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Injoker -- 21 Mart 2015; 18:31:40 >
  • Iki tarafin toplam kazanci haftalik en az 15bin tl ama Ütopya kasasinda tek kurus para yok.
    Gercek hayatlarinda yemedikleri kadar yemek yiyorlar, gormemislik deniyor buna herhalde.

Bugun final olsa, kazanana ne verecekler merak ettim simdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılmış sonunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHague66

Iki tarafin toplam kazanci haftalik en az 15bin tl ama Ütopya kasasinda tek kurus para yok.
    Gercek hayatlarinda yemedikleri kadar yemek yiyorlar, gormemislik deniyor buna herhalde.

Bugun final olsa, kazanana ne verecekler merak ettim simdi.

İlla birikim olur daha yarışmanın bitmesi 1 yılı bulur

• Bugün olan yayın kesintisinin sebebi tuncayın hamile kız arkadaşını misafirler söylemiş tartışmalar olmuş.

Burası benim evin çekin gidin burdan demiş.Semihte onlar bizim misafirimiz demiş güvenlikler tuncayı uzaklaştırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _3RC4N3R_ -- 21 Mart 2015; 23:26:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Bugün olan yayın kesintisinin sebebi tuncayın hamile kız arkadaşını misafirler söylemiş tartışmalar olmuş.

Burası benim evin çekin gidin burdan demiş.Semihte onlar bizim misafirimiz demiş güvenlikler tuncayı uzaklaştırmış.

Sallama ziya :) iftira atma bari sabahtan beri yayın yoktu teknik bir arıza dediler ama günü mahvettiler misafirler geldi gitti cafegrubu etkinlik yaptı göstermediler tam etkinlik bitti kameralar yayına geçtı neyse biz rejinin de kimden olduğunu biliyoruz zaten semit fanlarının kışkırtıcı taraftarı mangal partisi hesabına gelip tahrik hakaretlerini gözümüze soktular ama cafegrubu etkinlik yapınca 1 sn bile izleyemedik böyle işin ben içine ...
  • Siz internetten canlı yayını mı izliyorsunuz ? Ben tv8de yeni bölümlerden takip ediyorum bu aralar yok hiç yeni bölüm . Neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Siz internetten canlı yayını mı izliyorsunuz ? Ben tv8de yeni bölümlerden takip ediyorum bu aralar yok hiç yeni bölüm . Neden acaba?

Canlı yayını izlemek güzel oluyor birde ahırı göstermeseler ikide bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Siz internetten canlı yayını mı izliyorsunuz ? Ben tv8de yeni bölümlerden takip ediyorum bu aralar yok hiç yeni bölüm . Neden acaba?

Canlı yayını izlemek güzel oluyor birde ahırı göstermeseler ikide bir

Beni sarmıyor öyle sürekli takip etmek Haftada 4-5 gün yeni bölüm oluyordu ama bu aralar göremedim hiç.
  • Semih korkudan Tuncay'ı bir yazamadı.Yazsa eleyecek.Tuncay'ı gönderin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıkıntıdanPatlamısMısır

quote:

Bugün olan yayın kesintisinin sebebi tuncayın hamile kız arkadaşını misafirler söylemiş tartışmalar olmuş.

Sallama ziya :) iftira atma bari sabahtan beri yayın yoktu teknik bir arıza dediler ama günü mahvettiler misafirler geldi gitti cafegrubu etkinlik yaptı göstermediler tam etkinlik bitti kameralar yayına geçtı neyse biz rejinin de kimden olduğunu biliyoruz zaten semit fanlarının kışkırtıcı taraftarı mangal partisi hesabına gelip tahrik hakaretlerini gözümüze soktular ama cafegrubu etkinlik yapınca 1 sn bile izleyemedik böyle işin ben içine ...

Taciz iftirası doğru bizimkisi iftira.

Araştır bakalım.İlk haftalarda herkese anlattı burdan gitmem lazım diye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SıkıntıdanPatlamısMısır

quote:

Taciz iftirası doğru bizimkisi iftira.

Araştır bakalım.İlk haftalarda herkese anlattı burdan gitmem lazım diye.

Sen ne diyon ya konu senin bugün olaylar çıkmış,tartışma olmuş tuncay bura bizim evimiz çıkın gidin demiş güvenlikler girmiş vs. onun için yayın yok demenden kaynaklı iftira atma diyorum sen bana farklı konudan bahsediyorsun tam semit kafası yyeminle :D

• Biraz canlı yayın izledim anladığım kadarıyla hafta sonu ziyareti cafe grubu lehine geçmiş ilgi diğer gruba göre çok daha fazla olmuş ve düzeyliymiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commodore_64_

Biraz canlı yayın izledim anladığım kadarıyla hafta sonu ziyareti cafe grubu lehine geçmiş ilgi diğer gruba göre çok daha fazla olmuş ve düzeyliymiş..

orda bir etkinlik var büyük ihtimal . normalde öyle bişey söz konusu olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commodore_64_

Biraz canlı yayın izledim anladığım kadarıyla hafta sonu ziyareti cafe grubu lehine geçmiş ilgi diğer gruba göre çok daha fazla olmuş ve düzeyliymiş..

Evet artık bazı şeyler değişti. Bu hafta ziyaretçilerin bütünü kafe grubuna geldi. Dün akşam semih ve muratın yüzü çok asıktı hatta bir ara yağ çektirler kafe grubunu destekleyenler bizi de tanısın desteklesin diye. Sizi tanıyan tanıyor zaten destek falan beklemeyin

Edit: Bu arada üstte bir arkadaş yazmış katılıyorum. Misafirlerin tümü bize geldiği için reji bunu göstermek istemedi. Misafirler gidince ne hikmetse yayın bir anda geldi. Arıza falan hikaye yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 22 Mart 2015; 12:03:02 >

• Ütopya'da bu hafta eleme olmayacak sadece yeni yarışmacı geliyor herhalde. Yarışmacı sayısı arttırma politikası.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Ütopya'da bu hafta eleme olmayacak sadece yeni yarışmacı geliyor herhalde. Yarışmacı sayısı arttırma politikası.

Eminmisin. Yarın eleme yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drehmaschine

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Ütopya'da bu hafta eleme olmayacak sadece yeni yarışmacı geliyor herhalde. Yarışmacı sayısı arttırma politikası.

Eminmisin. Yarın eleme yokmu

Haklısın. Yoksa SMS yapmazlardı zaten

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.