Şimdi Ara

Utanç verici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu futbolcular bu oyundan bu skordan bu rezillikten utanç duymuyorlar mı acaba? Böyle rezil bir kadro rezil bir yönetim rezil bir td ile biz bunları yaşamaya mecbur muyuz? Yine rezil olduk yine utanç duyduk yine yerin dibine girdik. Emeği geçen kim varsa tek tek hepsine selamlarımı iletiyorum. Siz anladınız ne demek istediğimi.

Not: GS taraftar gurubu da kocaman bir çöp maalesef. Bu rezilliğe nasıl izin veriyorlar anlamak zor. Herhalde çok iyi paralar alıyorlar ki ne floryaya gidiyorlar ne stadda protesto da bulunuyorlar. Bunlara uyup arkalarından giden gençlere de gerçekten yazık. Böyle etkisiz bir guruba üye olacağınıza gidin greenpeace'e falan üye olun. En azından hayırlı bir yapmış olursunuz.

Utanç verici maalesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer sonuçlar sıkıntılar HALA futbolculara teknik heyete bağlanırsa bizden bir halt olmaz Galatasaray'lı kardeşim...

Artık bu takımın kulübün yönetilmediği uzaydan görülüyor, yönetim gitmeli artık yönetmeyi bilen birilerine ihtiyacımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Eğer sonuçlar sıkıntılar HALA futbolculara teknik heyete bağlanırsa bizden bir halt olmaz Galatasaray'lı kardeşim...

Artık bu takımın kulübün yönetilmediği uzaydan görülüyor, yönetim gitmeli artık yönetmeyi bilen birilerine ihtiyacımız var.

Şunları yenseydikte keşke kümede kalma mücadelesi verseydik. Başka bir şey istemiyordum. Çok mu şey istedik. Yine rezil olduk.

Volkan demirel ayısının ağzına sakız olduk yine. Yarın yine çıkıp nasıl koyduk diye gezecek. Bunu gezdirenler utansın. Taraftar gurubu ne iş yapar?

• quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Eğer sonuçlar sıkıntılar HALA futbolculara teknik heyete bağlanırsa bizden bir halt olmaz Galatasaray'lı kardeşim...

Şunları yenseydikte keşke kümede kalma mücadelesi verseydik. Başka bir şey istemiyordum. Çok mu şey istedik. Yine rezil olduk.

Volkan demirel ayısının ağzına sakız olduk yine. Yarın yine çıkıp nasıl koyduk diye gezecek. Bunu gezdirenler utansın. Taraftar gurubu ne iş yapar?

Dostum o konuda aynı düşüncedeyiz, elbette üzücü ve kötü bir durumun içindeyiz üstüne bu derbi dahada kötü oldu.

Fakat bu sezon Trabzon'a bile içeride dışarıda yenilmiş, hiç bir derbiyi kazanamamış Galatasaray var. Dahada kötüsü Avrupa'da olmayan bir Galatasaray var...

Sezonun böyle olacağı belliydi, ne ekersen onu biçersin...Bizim yönetim rezalet ekti mucize çıkmasını beklediler, fakat sonuç rezalet...

• Maç sonu imza dağıtıyordu topçu müsvetteleri...

Dükkanı kapatıp gitsinler yönetimiyle, t.d. siyle, topçusuyla....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Dostum o konuda aynı düşüncedeyiz, elbette üzücü ve kötü bir durumun içindeyiz üstüne bu derbi dahada kötü oldu.

Fakat bu sezon Trabzon'a bile içeride dışarıda yenilmiş, hiç bir derbiyi kazanamamış Galatasaray var. Dahada kötüsü Avrupa'da olmayan bir Galatasaray var...

Sezonun böyle olacağı belliydi, ne ekersen onu biçersin...Bizim yönetim rezalet ekti mucize çıkmasını beklediler, fakat sonuç rezalet...

Ama futbolcularda da suç var. Bu kadar rahat maçı nasıl verirsin. Sneider dönen topu düzeltip vursa gol, rodrigez yasine pas atsa gol. Kan beynime sıçradı. Boynum felaket ağrıyor. Tansiyon fırladı.

Bakın o takım otobüsüne bir iki el sıksınlar nasıl düzeliyorlar. Çok yüz veriyorlar bu topçulara. Bu iş böyle olmaz. Korkmazlarsa olmaz. Mafya babası bir başkan olacak ki eski Milan başkanı gibi bakın nasıl oynuyorlar. Biraz sert oldu ama bu işler böyle döner.

• Galatasaray taraftarını Türkiye'deki hiçbir takım taraftarı şu zamanlarda anlayamaz: çok büyük başarılar gören taraftar için ikincilik-üçüncülük diye bişey yoktur: şampiyonluk yoksa dibe vurmuşuz demektir ( ve Galatasaray dibe vurduğunda gerçekten dibe vurur )..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gurur duyun bu takımla
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknik direktorun ozellikle buyuk takimlardakilerin en buyuk gorevi yildiz yonetimidir.

Mesela ancelottinin en iyi yaptigi is yildizlari iyi yonetmesidir.

Sen sneijderi 2haftadir kesersen psikolojisiyle oynarsan bu maci bize alabilecek tek oyuncun boyle sahada dokulur.

Sen ligin en iyi kanadi brumayi gelir gelmez kesip basinda kosmiyor defans yapmiyor diye haberler yazdirirsan bruma o halden bu hale duser iste.

Hayir madem adamsin sneijderi oynatmiyorsun fenerbahce macinda da 10numarada yasini oynatsaydin ya macan yiyosa?

• quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Teknik direktorun ozellikle buyuk takimlardakilerin en buyuk gorevi yildiz yonetimidir.

Mesela ancelottinin en iyi yaptigi is yildizlari iyi yonetmesidir.

Sen sneijderi 2haftadir kesersen psikolojisiyle oynarsan bu maci bize alabilecek tek oyuncun boyle sahada dokulur.

Sen ligin en iyi kanadi brumayi gelir gelmez kesip basinda kosmiyor defans yapmiyor diye haberler yazdirirsan bruma o halden bu hale duser iste.

Hayir madem adamsin sneijderi oynatmiyorsun fenerbahce macinda da 10numarada yasini oynatsaydin ya macan yiyosa?

Kafası bu kadar çalışıyor yapacak bir şey yok. Ucuz etin yahnisi. Şu mübarek gece de diyecek çok şey var ama demiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BordoVeBeyaz

Galatasaray taraftarını Türkiye'deki hiçbir takım taraftarı şu zamanlarda anlayamaz: çok büyük başarılar gören taraftar için ikincilik-üçüncülük diye bişey yoktur: şampiyonluk yoksa dibe vurmuşuz demektir ( ve Galatasaray dibe vurduğunda gerçekten dibe vurur )..

Bu takım dibi gördü. 5 sene de kendine zor gelir herhalde. Tabi dursun gittikten sonra. Gitmezse vay halimize. O zaman çok daha kötü günler bekliyor demektir bizleri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.