Şimdi Ara

Üstüne Konteyner Düşen Elantra (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
1
Favori
7.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vipmail123

Bunu "Şahin" bile yapar. Sağ lastiklerini mesnet olarak kullanan, %99 ihtimalle boş olan, bir konterner'in sadece destek olarak kullandığı bir araçtan bahsediyoruz...

Ama yere yaklaşınca Elantra daha yakışıklı olmuş.

Anca bol kepçeden sallarsınız zamanında birçok almanın avrupalı aracın ta bmwsine kadar döküldüğü testlerde 2001model elantra bir çok araca taş çıkardı yeni elantra danda bahsetmeye gerek yok 40 a yakın ödülü olan araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diagrams

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

nerede o elentra sola cekıyor dıyenler

Yani...?

İ40 cekiyordu elantra degil

Hadi 1 tane çektigine dair kanıt koyda millet görsün

Eskiden acilmis konu var, orada yeterince konusuldu ve paylasildi arastirirsan bulabilirsin, mobilden bulmak zor simdi. Zaten cekiyor demek icin degil , duzeltmek icin yazmistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 8 Nisan 2012; 1:23:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yani...?

Eskiden acilmis konu var, orada yeterince konusuldu ve paylasildi arastirirsan bulabilirsin, mobilden bulmak zor simdi. Zaten cekiyor demek icin degil , duzeltmek icin yazmistim.

o i40 değildi sonataydı bol kepçeden sallamayın. Ayrıca Abd de satılıyor sadece sonata bir kaç araçta sorun vardı halledildi yanılmıyorsam USA de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 8 Nisan 2012; 1:26:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yani...?

o i40 değildi sonataydı bol kepçeden sallamayın. Ayrıca Abd de satılıyor sadece sonata bir kaç araçta sorun vardı halledildi yanılmıyorsam USA de.

Hyundai avente degilmiydi? İ40 ile ayni arac degil mi o?

• bir detayı da hatırlatmak lazım, anlaşıldıgı kdarıyla bu bir anayolda olmuş ki araç gider halde olmalı. peki giderken böyle bir durum olsa içerisindeki yolcu çıktıgında yada çıkarıldıgında aceba kapısı zorlanmadan acılsa dahi sizce tekrar kapamak için bir sebeb varmı? yada olay ardından kontak kapatmak faln herhangi bir duruma karşın!! çok ilginlç geldi!!!
  • Sonata O araç. sadece 2011 model 1 kaç araçta vardı sadece. hyundai amerikada tüm sonata kullananlara mesaj attı , eğer aracınızdaa böyle bir sorun oldugunu düşünüyorsanız servisimize uğrayın , değişimi yapalım onaralım gibisinden.çokta abartılacak bir sorunda değilmiş bunu amerikada yaşayan bir türk sonata kullanıcısı yazmıştı. sonata zaten sadece amerikada satılıyor. bol kepçeden sallamayın kısacası.
  • quote:

Sonata O araç. sadece 2011 model 1 kaç araçta vardı sadece. hyundai amerikada tüm sonata kullananlara mesaj attı , eğer aracınızdaa böyle bir sorun oldugunu düşünüyorsanız servisimize uğrayın , değişimi yapalım onaralım gibisinden.çokta abartılacak bir sorunda değilmiş bunu amerikada yaşayan bir türk sonata kullanıcısı yazmıştı. sonata zaten sadece amerikada satılıyor. bol kepçeden sallamayın kısacası.

Avante yanlis olmus evet sonataymis sola ceken, ameikadaki sonata avrupada i40 olarak satilmiyor mu? Ayni arac degiller mi ikisi? Yoksa sadece ayni altyapiyi mi kullaniyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

quote:

Orijinalden alıntı: Onur.K

quote:

Ben bu olayın devamını biliyorum..Sonrasında çekici konteynırı kaldıramıyor, iş başa düşünce elentra direksiyonu sola kırıp gaza asılıyor ve konteynırı düzeltiyor...

vitesi caat diye 4 e taktigida söylentiler arasinda

Ben de duydum onu da, bana çaat diye 4'e atmamıştır gibi geldi.
    Çaat diye 4'e atsaydı kamyonu köprüden aşağıya düşürürdü muhtemelen, suçlu duruma düşerdi...
    Polis raporlarında öyle bişe yok...

yok böyle bir yorum daha ya

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onur.K

quote:

Ben bu olayın devamını biliyorum..Sonrasında çekici konteynırı kaldıramıyor, iş başa düşünce elentra direksiyonu sola kırıp gaza asılıyor ve konteynırı düzeltiyor...

vitesi caat diye 4 e taktigida söylentiler arasinda

Ben de duydum onu da, bana çaat diye 4'e atmamıştır gibi geldi.
    Çaat diye 4'e atsaydı kamyonu köprüden aşağıya düşürürdü muhtemelen, suçlu duruma düşerdi...
    Polis raporlarında öyle bişe yok...

yok böyle bir yorum daha ya

Çok güzel espriler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Yalnız o ilk resimde araba basık bir şekilde ne güzel olmuş öyle sanki 5 lik yay takmış gibi.

Yemin ederim aynisini yazacaktim.

Ne kadar muhtesem olmus.
  • dikkat basık araç
  • quote:

quote:

Bunu "Şahin" bile yapar. Sağ lastiklerini mesnet olarak kullanan, %99 ihtimalle boş olan, bir konterner'in sadece destek olarak kullandığı bir araçtan bahsediyoruz...

Anca bol kepçeden sallarsınız zamanında birçok almanın avrupalı aracın ta bmwsine kadar döküldüğü testlerde 2001model elantra bir çok araca taş çıkardı yeni elantra danda bahsetmeye gerek yok 40 a yakın ödülü olan araç.

http://www.youtube.com/watch?v=EfT8Wxwqa60

Sizin zihniyetinizde Hyundaicilik ciddi boyutta yer edinmiş.

Ben burada Şahin'in Elantra kadar sağlam olduğunu veya Elantra'nın çürük olduğunu mu ifade etmişim? Forumun seviyesi tavan yapmış durumda. Kusura bakmayın "mesnet" vs. diyerek çok teknik bir yazı yazmışım.

Benim demek istediğim, bu testin hiç bir anlama gelmediği ve ölçüt olarak kabul edilemeyeceğidir. Hala anlayamadıysanız, kusuruma bakmayın...

• quote:

quote:

dökülüyor dediğin bmw e36'nın ilk üretim tarihi 1990. buna taş çıkardığını iddia ettiğin Elantra'nın ilk üretim tarihi 2000. arada 10 yıl var.

• euro ncap önemsiz oldu şimdi :)

Gülmeye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Basıkken de ne güzel duruyormuş ya

bunu demek için girdim :D
  • Mobilden girdigim icin 8 sayfa yorum gördüm ama 7 sayfası tamamen çöp. Bu kadar mı boş yorumlar olur. Bilende konusuyor bilmeyen de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

dm forumdaki hyundai fanatikleri yüzünden hyundai den nefret eder oldum.

+1

Bunların çoğu uyuz karakterli insanlar.Her konuda diğer markalara laf yetiştirmeceler felan.Kıytırık bir Elantra yüzünden.Yakında C serisi ile İ30 karşılaştırırlar.

Senin gibi daha orta okulu henüz bitirmiş liseliler mahvetti bu forumu. Adam 9. sınıf öğrencisi ama otomobil gurusu gibi yorum yapabiliyor burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japanmazda626 -- 8 Nisan 2012; 12:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Mobilden girdigim icin 8 sayfa yorum gördüm ama 7 sayfası tamamen çöp. Bu kadar mı boş yorumlar olur. Bilende konusuyor bilmeyen de

Senin mesajların pek farklı sanki

Sırf post atmış olmak için yazacağına dolu bir mesaj at ki bilmeyen diye tabir ettiğin insanlara bişey öğret..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.