Arkadaşlar artık PC toplamanın zamanı geldi uzun bir süredir teknolojiden uzak kaldım diyebilirim.Ekran kartları olsun,işlemciler olmuş,uçmuş başını gidiyor.
BÜTÇE:Bütçemi 3000TL ve sadece kasa için düşünüyorum.500TL'yede makul bir monitor alarak 3500TL'ye monitör dahil bir PC istiyorum. BEKLENTİLER NELER:Tabikide oyunları High-Ultra gibi ayarlarda yüksek FPS ile oynamak istiyorum. Eskiden arkadaşlarımıza PC'lerinin özelliklerini sorarken İşlemcisini,RAMİNİ vs'sini sormazdık.Ekran kartın neydi kardeş derdik ? Haliyle sizden isteğim olabilecek en iyi performansı verecek bir kart ile 3000TL ye bir sistem oluşturmanız.
Sistemi Vatan Bilgisayardan toplamayı düşünüyorum.Vatanın meşhur %30 İndirimleri devam ediyormu ? Eğer devam ediyorsa bunuda göz önünde bulundurarak sistem tavsiyelerinizi yazmanızı rica ediyorum. Ben internetten gördüğüm birkaç ipucu ile şöyle bir sistemi kabataslak masaya koydum:
Dediğim gibi topladığım sistemde eksikler olabilir,bu konuda bilgiye önceki senelerde sahiptim azda olsa fakat dediğim gibi teknolojiden bir süre çok uzak kaldım.Son olarak ekran kartlarına özel bir ilgim olduğu için; http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r9-390-gaming-8gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#genel-bakis Bu ekran kartının fiyat/özellik olarak uygun olmasının sebebi nedir ? Benim resimde verdiğim sistem hakkındaki yorumlarınız nedir ? Şöyle söyleyeyim GTA V ve Assasin Creed'in yeni nesil oyunlarını Yüksek Ayarlarda,yüksek FPS ile oynamak en azından 1-2 sene için bana yetecektir.
Şimdiden teşekkürler.
mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113634514 Konumda size uygun sistem bulabileceğinizi düşünüyorum. Eğer kafanızda tam şekillenmez ise özel olarak yardımcı olabilirim