Şimdi Ara

Ustaların Tavsiyesine İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık PC toplamanın zamanı geldi uzun bir süredir teknolojiden uzak kaldım diyebilirim.Ekran kartları olsun,işlemciler olmuş,uçmuş başını gidiyor.

BÜTÇE:Bütçemi 3000TL ve sadece kasa için düşünüyorum.500TL'yede makul bir monitor alarak 3500TL'ye monitör dahil bir PC istiyorum.
    BEKLENTİLER NELER:Tabikide oyunları High-Ultra gibi ayarlarda yüksek FPS ile oynamak istiyorum.
    Eskiden arkadaşlarımıza PC'lerinin özelliklerini sorarken İşlemcisini,RAMİNİ vs'sini sormazdık.Ekran kartın neydi kardeş derdik ? Haliyle sizden isteğim olabilecek en iyi performansı verecek bir kart ile 3000TL ye bir sistem oluşturmanız.

Sistemi Vatan Bilgisayardan toplamayı düşünüyorum.Vatanın meşhur %30 İndirimleri devam ediyormu ? Eğer devam ediyorsa bunuda göz önünde bulundurarak sistem tavsiyelerinizi yazmanızı rica ediyorum.
    Ben internetten gördüğüm birkaç ipucu ile şöyle bir sistemi kabataslak masaya koydum:
     Ustaların Tavsiyesine İhtiyacım Var

Dediğim gibi topladığım sistemde eksikler olabilir,bu konuda bilgiye önceki senelerde sahiptim azda olsa fakat dediğim gibi teknolojiden bir süre çok uzak kaldım.Son olarak ekran kartlarına özel bir ilgim olduğu için;
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r9-390-gaming-8gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#genel-bakis Bu ekran kartının fiyat/özellik olarak uygun olmasının sebebi nedir ? Benim resimde verdiğim sistem hakkındaki yorumlarınız nedir ? Şöyle söyleyeyim GTA V ve Assasin Creed'in yeni nesil oyunlarını Yüksek Ayarlarda,yüksek FPS ile oynamak en azından 1-2 sene için bana yetecektir.

Şimdiden teşekkürler.

• mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113634514
    Konumda size uygun sistem bulabileceğinizi düşünüyorum. Eğer kafanızda tam şekillenmez ise özel olarak yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer arkadaşlarımdanda yardım bekliyorum. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.