Şimdi Ara

ustalarıma soruuuu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben sıstem muhendısı egıtımı alıyorum yanlız yazılım yapma ıle ılgılı merakım olustu bıraz arastırdım bayagı bır programlama dıllerı var ben sımdı sıfırdan baslayacagım ıcın en mantıklı olarak en basta neyı ogrenmem gerekır bana bu konuda yardım edermısınız tesekkurler sımdıden

• sistem muhendisi ne is yapar birader? mikroislemciler filan mi?

bana C iyi gider gibime geliyor.
  • mcse kursuna gidiyorsan eğer, microsoft sistemlerine aşinasın demektir.
    Visual basic.net ile başlaman mantıklı.MS Visual Studio kullanımı ve öğrenimi kolay bir arabirim sunar.
    Bir süre sonra da c# 'a geçiş yapabilirsin.
  • arkadasım bence c ile baslamalısın cunku bu dıllerı atası c dıyebılırım sana

daha sonra c# ve c++ ogrenebılırsen

super olur senın ıcın...
  • C hiç bir dilin atası matası deil beyler karıştırmayın

C iyi bir programlama dili

ama olay her zaman programı yazanda biter
  • VB.net ve Microsoft Visual Studio Kullanmaya başlayabilirsin.
    Sistem mühendisliğinde dalını bilmiyorum ama sql eğitimi vs. alıyorsan bunları kullanarak kendini geliştirmen daha kolaydır.
    İlerde merak varsa C# ye de geçebilirsin.
  • quote:

C hiç bir dilin atası matası deil beyler karıştırmayın

C++ nereden gelme peki?

C++'in babasi Strousup (nasil yazildigini tam bilmiyorum) her ne kadar C++ C'den farkli dese de bence hic alakasi yok. C++ tamamen C'ye dayali olarak yazilmis bir nesne dilidir.

C esasinda iyi bir dil degil. Ama su da bir gercek ki isletim sistemlerinin dilidir. Alt seviyede program yazacaklar icin hala alternatifi yok. Mikroislmeci, driver, vs hala C ile yaziliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat Hakkında Birkaç Soru
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bundan bahsetmeye calısmıstım ama arkadas yanlıs anlamıs galıba c su anda kullanılan ve ogrenılmesı en kolay dıl bence
    bıde c++ da c ye cok benzıyor farklı gıbı gozukselerde
    ben sadece fıkrımı soledım atası derken de neden bahsettıgımı acıklamadım belkı ama sımdı soyluyorum bunu...
    kımseye yanlıs anlamda yardımcı olmak ıstemem...
    yalnıs anlasılmakta ıstemem...
  • MCSE arkadaslar mıcrosoft sıstem muhendıslıgı pc sıstemıylee hasır nesır olucam ama dıyorumkı hobı olarakta yazlımk konusunda bırazda olsa temelım olsun dıyorum pekı arkadaslar bana c programlama dılını kullanın dıyorsunuz c programını nerden ve nasıl ındırırım kullananızın varsa bana bunu yollayabıolırmıı sımdıden tesekkurlerrr
  • ms vısual basıc programını bana gonderebılırmısın
    quote:

Orjinalden alıntı: gudik

mcse kursuna gidiyorsan eğer, microsoft sistemlerine aşinasın demektir.
    Visual basic.net ile başlaman mantıklı.MS Visual Studio kullanımı ve öğrenimi kolay bir arabirim sunar.
    Bir süre sonra da c# 'a geçiş yapabilirsin.
  • quote:

MCSE arkadaslar mıcrosoft sıstem muhendıslıgı pc sıstemıylee hasır nesır olucam ama dıyorumkı hobı olarakta yazlımk konusunda bırazda olsa temelım olsun dıyorum pekı arkadaslar bana c programlama dılını kullanın dıyorsunuz c programını nerden ve nasıl ındırırım kullananızın varsa bana bunu yollayabıolırmıı sımdıden tesekkurlerrr

MS diyorsan, .net dillerini ogren. C ile zamanini harcama.
  • vb.net ile başlıyıp c#'a geçeceğine direk c# ile başla zaten vb.net ile c# arasında yapabileceklerin açısından bi fark yok.
    yada vb.net ile başka vb.net ile devam et :)
    tabi hangi dili öğrenirsen öğren algoritma şart.
  • pekı hocam bu programlama dılını nerden bulabılırım ve nasıl baslarım bana bıraz yardımcı olurmusun
    quote:

Orjinalden alıntı: peacefire

vb.net ile başlıyıp c#'a geçeceğine direk c# ile başla zaten vb.net ile c# arasında yapabileceklerin açısından bi fark yok.
  • cd-program satan bir çok yerden bulabilirsin.Visual Studio.Net olarak alacaksın zaten.
  • Sistem mühendisliği için genelde MS Visio kullanılır kullanımı basit ve mantığı kolaydır. Diğer sayılan diller C,C++ genelde mühendislik kapsamındadır ve geniş bir yelpazeye hitap eder diyebilirim. Bunun yanında Ms Project öğrenmenide tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem650

pekı hocam bu programlama dılını nerden bulabılırım ve nasıl baslarım bana bıraz yardımcı olurmusun
    quote:

Orjinalden alıntı: peacefire

vb.net ile başlıyıp c#'a geçeceğine direk c# ile başla zaten vb.net ile c# arasında yapabileceklerin açısından bi fark yok.

www.microsoft.com sitesinden visual studio 2005 express edition indirebilirsin ücretsizdir.
    ama dediğim gibi algoritma şart eğer algoritma öğrenmek istiyorsan google'da aratırsan yeterince site bulursun.

• tesekkurederım bınbasım ben algorıtma olayında sıfırım
    yandık desenıze nasıl olucak bu ıss bakalım neyse bır laptop alayımda artık ugrasacazzzzz
  • arkadasım bu ıs ıcın gercekten merakllıysan yaparsın ben sıfırım falan deme bıras ugras cok sey yaparsın sorun olmaz... sen bu ıs ıcın gereken konstreyı goster yeter...

zaten mesele algorıtmayı olusturmada gerısı bıldıgın dıle gore o algorıtmayı uygulamaya kalıyorrr...

sana bu ugrasda basarılar...
  • tesekkurederım allah yardım etsın bana
    mcse+e bıryandan yazılım bıryandan 10 parmak ugrasım
    off cok ısım var cok
  • Sistem mühendisliği eğitimi ile yazılım farklı alanlardır ve sektörde farklı pozisyonlardır. Eğer sistemci olacaksan madem kurstaymış iice asıl, adam gibi sistemci ol. Sonra gerekirse ufak tefek yazılım işi yaparsın. Yok sistem sarmadı, yazılımcı olucam diyosan, kursunuda buna göre değiştir. Muhtemelen kursu aldıgın yer yapar bunu. Ayrıca bunu prof. olarak yapacaksan yani kariyerini düşünüyorsan bir karar vermen gerek: sistem mi, yazılım mı?.. Çünkü farklı şeyler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.