Şimdi Ara

USTALAR BUNU NERDEN BULURUM (OKI B430D GARİP BİR ÇİP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün arkadaşım toneri görmüyor diye yazıcısını bana getirdi. Kurcaladık baktık yazıcının ram yerinden bu sallanıyor. Anakarta lehimlemişler. Ucunuda bunu takmışlar. Şimdi bu chipi çıkartınca yazıcı Fatal Error hatası veriyor. Kabloyu kestik yinede olmuyor. Kabloyu yerine lehimledim. Öylece kaldı acaba ne yapabilirim? Bu chipten tekrar bulabilir miyim?

     USTALAR BUNU NERDEN BULURUM (OKI B430D GARİP BİR ÇİP)


     USTALAR BUNU NERDEN BULURUM (OKI B430D GARİP BİR ÇİP)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cotyora666 -- 8 Kasım 2013; 19:55:18 >



    _____________________________




  • elezıg elektronik yada elit elektronikte satılıyor neden oynuyorsunuz toner bitti mi dediydi ? o gördügünüz reset chipi :)
    _____________________________
    Samsung Yazıcı Resetleme - Anakart Tamiri Merkezi || Sitemize Ulaşmak İçin Tıklayiniz.
  • cotyora666 C kullanıcısına yanıt
    bu kestiğiniz parça yazıcı tonerinin çipsiz çalışmasını sağlayan parça. toner boş uyarısı verse bile yazdırma işlemi yaptırır. siz niye kestiniz ki bu kabloyu yazsaydınız sorunu elimizden geldiğinde bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırdık. bu parçayı temin etsen bile montajını yapman zor. anakart devre yolları çok ince biraz fazla ısı da devre yollarını kopar.
    _____________________________
  • Efendim arkadaş yazıcıyı toner hatası veriyor diye getirdi. Kesmeden önce toner yatağını temizledim. Ama yine toner boş hatası verdi. Çıktı da alınmıyordu. Toner üzerine internetten aldığımız çipi taktım yine hata verdi. Evet kabloyu kesince fatal error hatası veriyordu. Sonra kabloyu eskisi gibi lehimledim. Aldığım çipi söktüm, kendi çipini taktım,. Şimdi toner boş diyor. Sonra arkadaş yazıcının gittiği bilgisayarcının verdiği kağıdı gösterdi. Eski çipi getirin yenisini alın diye. Ama orası kapanalı çok oldu. Resimdeki çip lazım, toner üzerine takılan çip olmuyor, illaki siyah çip olacak. Sonra benim yazıcıya baktım, işte o kablonun takıldığı entegre sökülmüş. Kabloyu kesince hata vermesi ondan. Adam sırf kendine bağlamak için böyle bir iş yapmış. Şimdi ben bu çipi nerden bulurum? Yada bu sistemi nasıl iptal edip klasik çip yöntemine dönerim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cotyora666 -- 9 Kasım 2013; 22:42:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yok mu bir fikri olan?
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.