Şimdi Ara

üstadlar ben böyle psikopat virus zararlı yazılım görmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üstadlar yardımcı olursanız sevinirim discovery 2 telefonum var swiftkey yuklemek ısterken (browser aracılıgla) bir anda telefon virus kaptı vetelefon kendı kendıne onlarca virusü ve zararlı yazılımı telefona yukledı bu viruslerin hepsi android sistem parcası gibi gözüküyor ve hiçbir türlü silinemiyor fabrika ayarlarına dönme işlemi recovery kurtarma menusunden yapılan tüm işlemler etkisiz kalıyor virus HER yenilemede her sıfırlamada her kurtarmada telefonu ele geciriyor dediğim gibi sistem ve recoveryede bulasmıs bu viruse örnek (com.android.systemUI ve otomatik yüklediği com.android uzantılı sys.bin uzantılı onlarcası otomatik yükleniyor )

not : general mobile sayfasına pek ugrayan yok derdıme cağre olarak burayı yolladım

öneriniz nedir üstadlar

• Google Play'da uygulama var. Webden apk indirmeyin. Özellikle mobil tarayıcı ile girince daha tehlikeli. Hemen ne varsa basıyorlar size.

Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneği tepki vermiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 19 Şubat 2016; 20:30:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

Google Play'da uygulama var. Webden apk indirmeyin. Özellikle mobil tarayıcı ile girince daha tehlikeli. Hemen ne varsa basıyorlar size.

Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneği tepki vermiyor mu?

ne yazıkki ne sıfırlama secenekleri nede recovery secenekleri işe yaramıyor virus psikopatca her sıfırlamada ve her recovery de yapısıyor yine normalde fabrika ayarlarına döndüğümüzde bitmesi lazım olayın ama yok olmuyor
  • laylay1982 L kullanıcısına yanıt
    Ses kısma veya yükseltmede olabilir +power tuşuna telefon kapalı halde aynı anda basınca recovery menüsü gelmiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.