Şimdi Ara

Üst Üste Herşeyin Kötü Gitmesi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayatım mükemmel olmasa bile bir şekilde gider akardı hayatım. Hayatımda doğru gitmeyen ve mutlu olmadığım şartlar vardı ancak beni tek rahatlatan bir ilişkim vardı. 1.5 yıllık bir ilişkinin son 3 ayı sadece kavga olmuştu ve ayrılmaya karar verdik. Etrafımda yeterince insan olmadığını kendimi soyutladığımı hissederdim ayrıldıktan sonra tamamen böyle hissetmeye başladım. Üniversite hayatım monoton ve derslerimde ciddi düşüşler oldu. Çevremde etrafımda insan sayısı yok denilecek sayıda ve tamamen kendimi tek bulduğum bir hayat döneminin içindeyim. Bir şeyleri yanlış yaptığımı ama neyi yanlış yaptığımı bilmiyor gibiyim. Kendimi bu durumdan çıkarmalıyım bunu şunu yapmalıyım diyorum ama buna gücüm ve enerjimin olduğunu düşünmüyorum. Kendimde bir şeylerin yanlış gittiğini düşünüyorum. İnsanların çoğunun psikolojik sorunları olmadığını kendine kendine aklına getirip büyüttüğünü düşünürüm. Kendim şuan nasılım ve ne düşünüyorum hiçbir fikrim yok. Bu yalnızlık, kendini eksik hissetme duygusundan arınmak istiyorum. Bu yaşadığım döneme benzer dönemleri olan varsa ciddi bir şekilde tavsiyelerinizi ya da düşüncelerinizi bekliyorum. Özellikle belirtmek isterim bunun nedenini ayrılığa bağlamak isteyenler olabilir ancak uzun süredir böyle düşünüyordum ama ilişkim ayakta tutuyordu şimdi hepsi gün yüzüne çıkmış gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honorable -- 15 Mayıs 2019; 22:6:5 >







  • 4 yıl önce güzel bir ortamım, sınıftaki herkesle muhabbetim vardı, sevilen biriydim sonra bir sevgilim oldu 4 yıldır beraberdik taaa ki 2 ay öncesine kadar. Rutinleştiğini, artık bir şey hissetmediğini ve sadece iyi vakit geçirdiğini bahane ederek ayrılmak istedi ve gitti. İlk 1 ay çok acı çektim yeri geldi ağladım sızladım ama şimdi bir bakıyorum asıl ağladığım sızladığım şey bırakıp gitmesi değilmiş. Bu 4 sene boyunca ben kendimi herkesten soyutlamış ve sadece ona adamışım. Etrafımdaki herkesi uzaklaştırmışım. Yeni arkadaşlıklar kuramamışım. Şu an o kadar yalnız hissediyorum ki. Kardeşim bile farketmiş ki abim onunlayken hiç yeni arkadaş edinemiyordu demiş anneme. Yaş oldu 24 hala genciz ancak üniversite bittikten sonra yeni birileri ile tanışmak çok zorlaşıyor. Bu olayın üstüne tabiki sevgili istemiyorum artık uzunca bir süre ama insan oturup kalkacağı beraber eğleneceği bir ortam istiyor.
  • Benimde hayatımda her şey üst üste kötüye gidiyor, ve daha da kötüye gitmesinden çok korkuyorum. Asosyal birisi oldum ne kadar çaba, emek sarf gösterirsem kimse tarafından fark edilmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.