Şimdi Ara

Üst Komşunun Sürekli Koşturan Çocuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirtmiş olduğum üzere son 3-4 aydır üst komşumun 4 yaşlarındaki çocuğu akşam 7 den gece 12-1 e kadar durmadan koşturuyor evin içinde. Bağırışları, sandalye koltuk sürümeleri de cabası. 3-4 hafta önce üst komşu ile gayet kibar bir dille durumu anlattım. Dikkat edeceklerini söyledi fakat daha 1 hafta geçmeden tekrar başladı. Her gün bu şekilde gürültü yapıyor veled. Dün artık tahammül edemiyeceğim hadde geldi. Duvarı tekmeledim resmen. Sonrasında biraz azaldı.
    Normalde sakin bir yapım yok bir anlık sinirle tatsız şeyler yapabilirim fakat kendimi tutmaya çalışıyorum. Bugün durumu yöneticiye ile paylaşacağım eğer kiracı ise olmadı ev sahibi ile de görüşeceğim fakat nasıl bir çözüm bulabilirim sizce ?

• Kiracının evden çıkarılması için hakim müdahalesi talep edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

Kiracının evden çıkarılması için hakim müdahalesi talep edebilirsiniz

Polise şikayet veya bahsettiğiniz şekilde bir şey olsun istemiyorum aslında. Güzellikle insan gibi halledilsin istiyorum. Bugün yönetici ile görüşeyim bakalım ona göre hareket edeceğim.
  • O zaman diyalog kurmaya devam edeceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

O zaman diyalog kurmaya devam edeceksiniz.

Kiracıyı çıkartabilirsin ya ev sahibi ?
  • Ev sahibinde de bu mümkün. Ama diğer komşulardan bu konuda destek görmeniz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertosman -- 15 Haziran 2017; 15:36:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.