Şimdi Ara

üst komşunun hayvani müzik gürültüsü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum. doğal olarak da yoğun bir derst tempom var ve bu evde de sürüyor. ancak üst komşunun aşırı müzik sesinden konsantrasyonum inanılmaz dağılıyor. hani 15-20 dk sürse ne ise --ki bence bu da yanlış. ben hiç böyle birşey yapmayı düşünemem-- ama neredeyse saatlerce bu sese katlanmak zorunda kalıyorum.

evde ders çalışacak başka bir oda da yok. aileme söyledim ne yapalım lan kavga mı edelim dediler.
    ben ne yapacağımı şaşırdım
    kalorifere iki tane vursam ayıp mı olur?
    tek başıma kaldım bu konuda açıkçası. yardımlarınızı bekliyorum. foruma girip de böyle bir konu açacağım aklımın ucundan geçmezdi.

saygılarımla

• Polisi ara onlar hal eder.
  • Müzik türü ne ? Ayrıca böyle deme arkadaşım bende çok rahatsızlık veriyorum alta üste. Çoooooooooook çoooooook rahatsız oluyorsan gidip konuş polis falan karıştırma..
  • gidip konuş adam seni yiyecek değil ya laftan anlamıyorsa sonra düşünürüz
  • al oklavayı vur tavana
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 23:28:57 >
  • bu tip durumlarda yapılması gereken işlem basittir.oklavayı alıp tavana 3 kere tuk tuk tuk yapacaksın.2 dkya hala kapatmadılarsa gene yapacaksın.kapatana kadar böyle yap.başta anlamaz belki cahillerse bu tuk tuk ne diye ama sonra anlar ve kapatırlar.gidip "abi ben doktoy olucam kapatıy mısın müziği" demeye gitme ikide bir , ama benim dediğimi beline takacagın bi oklavayla her rahatsız oldugun anda uygulayabilirsin , pratiktir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tıklat kalorifere kapatana kadar devam et
  • 155.
  • Ailen ne yapalım kavga mı edelim diyor öyle mi? Düşman başına öyle aile be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.