Şimdi Ara

Ust komsunun evde hurdacilik yapmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ust komsudan 7 24 ses gelir mi vallaha da geliyor.daha once 2 kere ses yuzunden konustuk ihtiyarlarlarla 2 kisi kaliyorlar abla kardes biri 65 yaslarinda erkek kardesi ise 50lerinde gece 2 den baslamak uzere evde hurdacilik yapiyor balkona cikip afedersiniz gegiriyor yere cekicle vuruyor ve vurma sesi asagiya oldugu gibi geliyor gece uyanik gunduz yatiyorlar 7 24 alkol aliyor erkek kardesi apartman surekli anason kokuyor polis cagirsam cagirdigim an isi gucu birakir sesi keser diye islem yapilmaz diye korkuyorum yasli basli insanlar defalarca uyarmama ragmen durum ayni
    Not:Bizde ustteki komsuda ev sahibiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zebani nerde?
  • Zebanisiz csb olmaz.

Olmamış. Beğenmedim.

Eksi butonu geri gelsin.
  • Keske csb olsaydi malesef gercek. Kotu malzemeli evler.. yanlislikla yapilan cocuklar inanmasi guc burda bile anlatilinca sahte geliyor ama ben yasiyorum her gun bunlari sonuc komsuyu dovmekten baska cozum kalmiyor yasina basina bakmadan alkolik ihtiyarin.

• polisi arayip durumu belirt. video alsam kanit olarak gecerli olur mu diye sor. eger olursa, her gurultusunde videoya al ve ardindan polisi cagirip kanıtla. git gide artan cezalar alir.

eger yasalar sizi korumuyorsa, şiddetten once son bir yol denemelisiniz. siz de gurultu yapmalisiniz. gündüz o uyurken son ses muzik+tavana vurmasi icin mahalleden bi cocuk tutup yarim saatine 5 tl-10tl ....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apartmanin altindan cikan su
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.