Şimdi Ara

Üst komşunun Allah belasını tez zamanda versin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
7
Favori
15.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoparlörün sesini aç sen onu rahatsız et o gelsin şikayete ben yaptım pişman değilim ve üst kat dan en ufak ses gelirse sesi sonuna kadar açıyorum

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

işe yaradı mı, ben de de aynı pislik üst komşu var. Gürültü yapayım ben de onları rahatsız edeyim dedim ama sınava hazırlanıyorum bunlar inadına daha çok gürültü yaparlarsa diye de çekindim. Daha önce böyle birine denk gelmiştim çünkü.

• yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt

Bende işe yaradı zira hem onlar gürültü yapınca açıyorum hem de gürültü yaptıkları gün gece 2-3 gibi 20-30 saniye son ses açıyorum rahatsız ediyorum onlarda artık anladı 1-2 kere şikayete geldiler sen beni rahatsız edersen bende seni rahatsız ederim dedim şimdi büyük bir sıkıntımız yok

• Geçenlerde tv son ses gece 11-12 gibi açılmıştı, sopayla yukarıya vurdum diye noluyor lan diye anırmıştı adam. Ne olur ne olmaz diye şu sınavı atlattığım gün eve gelip bunu yapacağım.

• Üstteki bir arkadaş yalıtım ile ilgili bahsetmiş benim önerimde yalıtmanız gerektiği yönünde
  • Polis: yav uğraştırma bizi işimiz gücümüz var...
    Yaşanmıştır.
  • Fshasaj F kullanıcısına yanıt
    Çaktırmadan aşağıdan elektriklerini kes
  • Apartman ortamında yaşıyorsun. Maalesef bu konuda yapacağın en iyi şey en üst kata taşınmak olacaktır. Polis felan bu konuda bir şey yapamaz. Taşın sen oradan.
  • Buraya yazmakla en iyisini yapmışsın. Kesin çözülür.

Bu arada ben üst komşu. Depin kızım.
  • En nefret ettiğim komşu tipi. Evlenene kadar en üst katta yaşadım. Evlenince ilk 6 ay gene en üst kata tasinmistik. Sonra hep ara katlarda yaşadım. Hem alttan hem ustten mutaahhitlerimiz sağolsun gram ses yalıtımı yapmadığı için, adam telefonla küfür ede ede konuşuyor ben evde sanki yan odada biri küfür ediyor diye dinliyorum. Biktiriyor bir yerden sonra. Kızsan kiracisin adam ev sahibi. Biz bir balkonda çivi çaktık, oğlu ders çalışamıyormus kapıya geldi. Bazen kedimle kovalamaca oynuyoruz acaba ses gidiyor mu diye ben cekiniyorum. Adamların umrunda degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SineMelawen -- 31 Aralık 2020; 22:26:19 >
  • Bizim üstte suriyeli oturuyor eve pavyon açmışlar senikiler melek gibidir belki bunlar toplanip kabile danslari yapiyorlar her gün kim kime......
    Herbirinin arkasinda bir duzine veled çocukmu p.... mi bellisiz
  • En üst katta oturuyorum yinede alt katimdaki çocuk koşuşturma sesinden bıktım. Benim 5 aylık bebeğim ağladığı zaman susturmak için uğraşıyorum kimse rahatsız olmasın diye milletin umrunda değil. Asıl sorun ne biliyor musunz cahillik...
  • Sizdeki sorunun aynısı bende de var . 15 senedir komşularımız aynı ancak zamanla huyları değişti. Altdaki komşu eve bildiğiniz kangal köpeği boyutunda büyük bir köpek aldı. Doğrusu aldığında iri yavruydu ancak 4 ayda koskocaman oldu. Söyledik hiç o taraflı olmadılar. Geceleri havlıyor koşuşturuyordu. Hem de komşumun normalde kendini geçindirecek durumu yok iken kanunen apartmanda bakma hakları varmış ( internette bir yerde okumuşlar) diye inat ettiler. Bir gün kızdım bütün apartmandan imza topladım savcılığa şikayet dilekçesi verecektim ki köpek sanırım onlara zarar verdi ve evden gönderdiler.

Diğer komşum üst katımda . Şimdiye kadar normaldiler. Ne olduysa bu yazdan beri onlarda dengesizleşti. İşin komedisi kızımın da bu sene LGS sınavı var. 3 tane çocukları var zaman kısıtı olmadan tepemde koşmalarına izin veriyorlar . Evin hanımına bir de sanayi tipi midir nedir bilemiyorum elektrikli süpürge almış kadın zaman kısıtsız olarak canı sıkıldıkça evi süpürüyor. Resmen tepemi kazıyor.

Kızım LGS ye hazırlandığı için gerginlik istemiyorum. Ona bluetoothlu kulaklık aldım hiç değilse eba derslerinde ve ders çalışırken sesi duymuyor.

İstesem onları onların bana verdiği zarardan daha fazlasını hemde kanunen veririm ancak ekonomik durumları da sıkıntılı olduğundan şimdilik bulaşmak istemiyorum.

Bu tarz konularda size tavsiyem çok rahatsızlık duyarsanız ister bireysel ister apartman olarak toplu olarak savcılığa şikayet dilekçesi verin. Savcılık mutlaka gereğini yapıyor. Zaten savcılık kağıdını eline aldıklarında dirhem ses duymazsınız . TCK 123 MADDESİNE GÖRE ŞİKAYET DİLEKÇESİ VERECEKSİNİZ.

• bizim üst katta oturanın 3 tane var, 3 ü de kafadan sıkıntılı birde karşısında kardeşi oturuyor onunda veletleri var. bazen toplaşıyor bunlar o zaman efsane gürültü oluyor ama sade üsttekiler bile insanı hayattan soğutmaya yeter. gecenin 3 ünde veya 4 ünde güm diye yere atlayıp patır patır koşan çocuklar düşünün. adamla kadını dışarıdan görsen bunlar biraz rahatsız galiba dersin kafaları küçücük ama çocuk sahibi olup insanın başına bela oluyorlar. devlet herkese evlenme ve çocuk sahibi olma izni vermemeli böyle tiplerle insan katil olur. elemanın çocuğunu öğretmen eve yollamış bunu alın sınıfımda istemiyorum diye var sen ne çektiğimizi düşün. bu arada bu ankaranın insanı kadar kaba ve bela tip türkiyenin hiçbir yerinde görmedim, Allahtan beş ay sonra tayinim çıkıyorda kurtuluyorum, apartman apartman değil çomarlar derneği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerhan -- 31 Aralık 2020; 22:49:50 >
  • PARAFESOR P kullanıcısına yanıt
    Yaptırım ne peki, sözde her şey yasak olmasına yasak da, ben pek bu sorunu yasalarla çözebilen görmedim. En son baktığımda 50 TL cezadan bahsediyorlardı.
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

Ne yazık ki yeni binalarda bile ses yalıtımı olmayabiliyor. Yeni binada oturup sesten şikayetçi olan çok kişi var. Bu işin uzmanına eksper parası ver ev almaya onla git. Adam sorsun müteahhite ama müteahhit yalan söyleyebilir. Ses yalıtım uzmanı ekspertiz yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 31 Aralık 2020; 23:12:55 >
  • ben onu bunu bilmem alacağın evde yalıtım olacak.

• hhdk H kullanıcısına yanıt

Ses yalıtımını sonradan mı yaptırdınız müteahhit mi yaptırmış?

Alt kat yüksek sesle tv izlerse size ses gelir mi ?

Yan daireyle sizin odanızın birleşim yerinden ses gelir mı?

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt

Üst dairenin su gideri kartonpiyer arasından değil de nasıl geçerse alt kata ses vermez? Şu an oturduğum evin üst katındaki adam sifona basıyor su sanki yanımdan akıyor.

Konudaki birçok insana katılıyor onları anlıyorum. Eski evimizi kentsel dönüşüme soktuk şu an yapılıyor benim kata sıra gelince ses yalıtımı için ne gerekirse yapacağım. Ne yazık ki sözleşmeye ses yalıtımı hakkında bir şey yazdırmak 15 maliğin aklına gelmedi çünkü firma " yeni binada ses yalıtımı kaliteli olur" diyerek bizi yanılttı. Evini kentsel dönüşüme sokmayı düşünen varsa sözleşmeye ses yalıtımını yazdırmayı unutmasın. Apartman hayatından sırf gürültü yüzünden nefret ettim. Ya müstakil eve geçeceğiz ya da karavan alacağım. Bizim eğitilmez milletle uğraşılmaz. Birinin çocukları gece 1'de apartmana bağırarak ve koşarak girer,biri o saatte çamaşır makinesi çalıştırır,biri o saatte balkonda bağırarak misafirle konuşur, biri o saatte balkonda tv izler. Polisi arasan gelmez,gelse uyarır gider. Savcılığa gitsen bir dert gitmesen bir dert. Apartman değil sanki tımarhane. Bir arkadaşım 20 yıllık binada oturuyor. Binada ses yalıtımı yok ama üstünde yaşlı çift oturuyor. Arkadaşın üst katta duyduğu tek ses gece sessizliğinde borudan akan su sesi. Üst komşusuna şükrediyor.Bir daha ev alacak,kiralayacak olursam önce en üst kat olmasına sonra da yan ve alt komşulara bakacağım. Dünyanın en iyi evi de olsa komşunuz malsa hayat çekilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 31 Aralık 2020; 23:36:57 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.