Şimdi Ara

üst komşudan bıktım öneri verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasıtlı olarak yukarıdan bebelerini zıplatıyo bağırıyolar terlik sesleri bıktım adam polis sanırım ona guveniyoda polisline ....... Ben onun ancak çözüm olmıyacağı kesin adam gururuna yediremeyip iyice ses yaparsa işin sonu gelmez bazen gıcıklığına müzik sistemini açıp basslı müzikle yarıya kadar açıyorum ancak bu seferde ben odada duramıyom öneri verin beyler gidip konuşulacak biri değil yani lafı hakaret anlayan bir tip kilisli bir öküzdür kendisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.

• Katlanacaksın Polisse hiç bir şey yapamazsın eğer yaparsan biber gazı sıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Katlanacaksın Polisse hiç bir şey yapamazsın eğer yaparsan biber gazı sıkar.

polis diye insanları rahatsız etmesi mi lazım şikayet edebilir
  • Git ve sesin bazen rahatsız ettiğini ve biraz dikkatli olmaları gerektiğini söyle. Kibarca söylersen sıkıntı olmaz gibime geliyor. Eğer kiracı değilsen ve tavanı sadece 5cm alçaltarak sağlam ses yalıtımı istiyorsan da fikir verebilirim
  • Git konus abicim rahatsiz oluyorum sesten felan de baktin okuzluk yapiyo agzini yuzunu yamult kardesim polisse polis ne olmus yani hakli olan sensin hicbisey olmaz cekerler karakla en kotu davaci olur dovdun diye mahkemeye cikarsin 5 sene verirler sana 5 sene icinde rahat durursan cezan silinir biseyler yaparsanda para cezasi verir yirtarsin.

• Tavandaki avizeye paralel ve 98 derecelik açı olacak şekilde bir nokta belirle. Kuru sıkıyı noktaya dayayıp 3 el ateş et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siyah Tesbih kullanıcısına yanıt
    Korktuğumdan felan değil aslında gidip dövesim geliyo laftan anlamaz biri aşırı derecede göbekli biri yani bana yumrunu sallayana kadar kafayı gömer yumruk manya yaparımda gururuna yediremez yanımızda kayinçosu oturuyo oda polis ikisi alır beni karakola bişey imzalatırlar zorla sicilim bozulur diye korkuyorum.

• Em onları

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Korktuğumdan felan değil aslında gidip dövesim geliyo laftan anlamaz biri aşırı derecede göbekli biri yani bana yumrunu sallayana kadar kafayı gömer yumruk manya yaparımda gururuna yediremez yanımızda kayinçosu oturuyo oda polis ikisi alır beni karakola bişey imzalatırlar zorla sicilim bozulur diye korkuyorum.

Hahaha kardesim sen belliki fazla tanimamissin bak yanlis anlama ben surekli polislerle ugrasiyorum daha dun kovaladi polis hatta yani hic bi halt olmaz rahat ol sen kardesim he eger yok gozu kararir silah ceker diyosan git dov sonra asagi in bekle bakalim ne yapiyolar silahlada gelirlersede kacarsin elindede kozun olur git rahat rahat konus kardesim amma yaptin

• Siyah Tesbih kullanıcısına yanıt
    Polisler nebilim hep bana kışkırtıcı geldi sanki emin ol adamı döverim tekme tokatda sen kilislileri bilmiyosun ben okuldayken evde küçük kardeşim le annem kalıyo eve bişey yaparlar felan diye bide bu adam polis herşeyi kitabına uydurmayı bilir.

• Evleri değişin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.