Şimdi Ara

ÜST KOMŞU UYUMUYOR ZOMBİ OLABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 kadın ve kızı yalnız yaşıyor sanırım başkasını görmedim neyse kız zayıf kocaman mavi gözleri var sarışın beyaz tenli ama aklı evvel biri aptal sarışındır demeyin kız gerçekten çok güzel ama zekada problem var 19 yaşında falan bakkala 5 yaşındaki çocuk gibi heyecanlı gidiyor annesine anlatıyor nasıl gittiğini.

Fakat bu aile hiç uyumuyor gece ses rahat duyuluyor şuanda anda mutfakta köfte patates kızartması ve makarna yapıyorlar bu yine iyi geçen gün saat 5 kadın balık kızartıyor kız bağırıyor hamsi koydum tavaya başladım oynamaya diye neyse o gün evden çıkıyorum saat 7 kız bakkala gidiyor saat 9 dönüyorum makarna yapıyor kızda yardım ediyor saat 14 menüde tavuk pilav var akşam oluyor hala sesler geliyor 8 gibi tekrar mutfaktan ses geliyor gece 3 gibi kız son ses gta san andreas oynuyor.

Nasıl bir uyku düzeni anlamadım. İnanın ses hiç kesilmiyor birde terlikle dolaşıyorlar çok net geliyor ses devamlı hareketvar evde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kedidir kedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh'de "Uyumuyorum" konusu açanlardan olabilirler.

• Mavi gözlerden sonrasını okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

Dh'de "Uyumuyorum" konusu açanlardan olabilirler.

hocam forumda aklı evvel çok ama sarışın mavi gözlü kız yoktur

• [ima[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 18 Haziran 2013; 5:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Mavi gözlerden sonrasını okumadım.

tam mavi değil çok açık mavi ölü gibi topu topu 2 kere gördüm kızı üzüldüm haline.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İntikam al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

/>

gözler bu renkte sayılır hafif mavi .

Sende sabah akşam mesai yapıyorsun inferi falan mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

[image/image]

gözler bu renkte sayılır hafif mavi .

Sende sabah akşam mesai yapıyorsun inferi falan mısın

DH maaşıma zam yaptı 1500'dü 2000 oldu keyfimden mesai yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 18 Haziran 2013; 5:16:58 >
  • quote:

/>

GOOD PIC. BRO!

Mesaj kirliliği olmasın buraya atayım.İyi gider gece gece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 18 Haziran 2013; 5:00:12 >

• Kızla yaşıtım yolla qeqe.
  • Sakın gidip bakma onlar zebani ve seni zindana atmak için yapıyorlar bunları.

• Sende uyumadığına göre ?
  • Spoiler verdiğinin farkında mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Spoiler verdiğinin farkında mısın?

Bu gif daha önce çok paylaşıldı forumda, onun için bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Spoiler verdiğinin farkında mısın?

Bu gif daha önce çok paylaşıldı forumda, onun için bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Ben daha önce görmedim ve bugün diziye bıraktığım yerden başlamıştım Kaldırmanız iyi olur,iyi sabahlar

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

1 kadın ve kızı yalnız yaşıyor sanırım başkasını görmedim neyse kız zayıf kocaman mavi gözleri var sarışın beyaz tenli ama aklı evvel biri aptal sarışındır demeyin kız gerçekten çok güzel ama zekada problem var 19 yaşında falan bakkala 5 yaşındaki çocuk gibi heyecanlı gidiyor annesine anlatıyor nasıl gittiğini.

Fakat bu aile hiç uyumuyor gece ses rahat duyuluyor şuanda anda mutfakta köfte patates kızartması ve makarna yapıyorlar bu yine iyi geçen gün saat 5 kadın balık kızartıyor kız bağırıyor hamsi koydum tavaya başladım oynamaya diye neyse o gün evden çıkıyorum saat 7 kız bakkala gidiyor saat 9 dönüyorum makarna yapıyor kızda yardım ediyor saat 14 menüde tavuk pilav var akşam oluyor hala sesler geliyor 8 gibi tekrar mutfaktan ses geliyor gece 3 gibi kız son ses gta san andreas oynuyor.

Nasıl bir uyku düzeni anlamadım. İnanın ses hiç kesilmiyor birde terlikle dolaşıyorlar çok net geliyor ses devamlı hareketvar evde.

Sana nispet olarak,gece gece uyutmayan senmisin lan diyerekten,yapıyor olabilirler

• Bizim buradakide hiç uyumuyordu.Şimdi aynı durumda benim. Virüs sonuçta.Zombieeeeeeee
  • Evine bi kızı kahve içmeye çağır kız olur derse zaten günlerce çehme sabaha kadar ama hunnarca yapacaksın son damlasına kadar yılmadan gerekirse kız birdaha oturamasın o komşulardan intikamı almalısın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.