Şimdi Ara

Üst kattaki sigara icen şahis (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
7.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pasif içicilik daha zararlı diye bende paket taşımaya başladım artık. Sarımsak gibi sende yiyince kokusunu hissetmiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsminin hakkını veriyorsun kardeşim. Bir insanın sigara veya alkol gibi bağımlılık yapan şeylere başlamasının pek çok nedeni olabilir. Herkesin yaşamı harika değil, kendilerini hayata bağlayacak nesneler veya amaçlar arayan çok insan var.
    Elbette bahsettiğin gibi "ortamlara" uyum sağlamak için içen insanlar da var ancak bu durumu onları aşağılamak için kullanamazsın. Sigaraya mantıklı bir açıdan baktığında insanı yavaşça öldüren bir illet sadece ancak insanın sadece mantıkla değil duygularla da yaşayan bir varlık olduğunu göze alırsan sigaraya içenlerin gözünden bakabilmiş olursun. Kimileri için çekilmez hayatı en azından çekilebilir hale getirebilen bir şeydir sigara.

Bu kadar düz mantık düşünürsen ve saldırgan tavırla konuşursan çok iplenmezsin haberin ola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliemre35

Tiryaki geldi beyler dağilin etraf pis koktu.

Evinde sigara icebilir ona bir sey demiyorum.Ama balkonunda tutturup bana o pis dumanini solduramaz ayrica tuvalette de iciyor ve o koku bizim tuvaletimize de ulaşiyor.

Bu dingolarla ugrassam ne yine aynisini yapacak tipler

Ayrica asosyal oldugu mu nereden cikardin?

Alıntıları Göster
    sen tiryaki olduğumu nasıl çıkardın?

• Yine sigaraseviciler de konuya damlamış.

Evde veya disarda baskasini rahatsiz edecek sekilde sigara tuketilmesi kesinlikle yasaklanmalı. Bu yasal uyuşturucuya kesinlikle bir dur denilmeli artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm siz iyice uçtunuz hadh asosyallerine bak hele adamın evinde sigara içmesini yasaklıyacakmış, rahatsız oluyormuş, o adamda sizin evden gelen ayak kokusundan rahatsız belki.belki senin tipindenn rahatsız o zaman senide yasaklasınlar.veya itfaiye sizin eve su tutsun eviniz pis kokuyor adamı rahatsız ediyor diye
  • Yav bir de şu zıkkımı arabaların yakıtlarıyla bir tutmuyorlar mı delleniyorum

Bizim apartmanda da var bunun gibi.Tuvalete bir giriyorum ki zıkkımın kokusu doluşmuş.Sövmeden ihtiyacımı bile gideremiyorum.

Araba senin dibine gelip,egzoz dumanını yüzüne mi üflüyor?Sen otobüse ya da bir vasıtaya binerken,aceleyle 5-6 fırt çekip,dumanı içeriye mi veriyor?

İçmeyin kardeşim şu zıkkımı!Benim aldığım havayı zehirlemeye ne hakkın var?Senin keyfin için ben zehirlenmek zorunda mıyım?Marifetmiş gibi gelip burada sigara içenleri savunmayın bize.
  • Arkadaslar bizim burada bir bakkal islek bir caddede 1 dal sigara satiyor tanesini 1tl ye bu adamlari direk polise sikayet etsem gereği yapilir mi?

• Hiçbir yere şikayet edemezsin kusura bakma bu kadar evhamlı olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

Gene sigara düşmanları toplanmış.

Hocam bak ne diyorsun adam balkonunda içiyor,tuvalette içiyor, yani kendi evinde. O adamın dumanının sana gelmesini istemiyorsan kapatırsın camını pencereni olur biter.

Sen bu adamı sadece balkonuna sigara izmariti attı diye şikayet edebilirsin ki hiçbir şey de olmaz. Gidip konuşabilirsin içme diye ama yine hiçbir şey olmaz çünkü kendi evi

Bende kapalı alanlar,otobüs durakları vs gibi kalabalık yerlerde içilmesine karşıyım ama sen evinde içiyor rahatız oluyorum diyorsun saçma yani

Ben sigara içiyorum ama gidip de kalabalık bir yerde içmiyorum ama sen gelip de bana evde içme dersen ya döverim ya da okkalı bi küfür ederim daha da bir şey diyemezsin.

Madem sigara çevreyi kirletiyor,zararlı o zaman kullandığınız dizel arabaların vs ürünlerin de zehirli gazlarını solumak zorunda değilim.

Bu iş karşılıklı saygı işi, sen desen ki otobüs durağında içiyor eyvallah derim de eve de karışmayın yani. Sen bugün adama sigara içiyorsun diye şikayet edersin adam da yarın evde kızartma yapmayın der. Bunun sonu yok.
    gene sigara sevicileri toplanmış

şimdi ben kendi evimde tezek biriktirsem, sende benim üst katımda otursan, ve hergün bu koku evini fethetse, sen gelip bana kokuyo, bişeyler yapın demez misin, empati kurmadan düz mantık evinde naparsa yapsın demekle olmuyor.

• Kardes o ust kat dedigin kisi benim lutfen saygili ol

Ayrica yiyorsa bunlar cik gel kapimda soyle bekliyorum ust kattayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agızdan çıkan hava sıcaktır sigara dumanı da ateşten çıkar e sıcak hava da yükseldiğine göre anlamadımki alt kattaki sana nasıl sigara dumanı geliyo izmarit atmış demişsin inanırım ama sigara dumanı csb

• Tuvalette sigara içmek de nedir? Lise mi burası? Odada iç, balkonda iç tuvalet ne?
  • yeni konuya gerek görmedim.

benim de bu konuda başım belada, Üst komşum ve alt komşum baba-oğullar ve baca gibi karı koca aşırı derecede içiyorlar ben hiç sigara içmedim ve sigaraya karşı alerjim benzeri bir durumum var,, boğazım hemen gıcıklanıyor, önceleri balkonda banyoda içerlerdi ama hava soğudukça odalarda da içiyorlar.

kimse bu durumu "kendi evi istediğini yapar" diye açıklayamaz, o sigara dumanı benim eve geldiği sürece beni de ilgilendirir. Bu KUL hakkının en bariz örneği. Kendi evimin odasında oturamıyorum adamlar sigara keyfi yapacak diye.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.