< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 25 Temmuz 2018; 23:40:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 25 Temmuz 2018; 23:40:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu sigara konusunda bir şeyler yapılmalı artık, hele yolda sigara içenler bildiğin yürüyüşümü bile mahvediyor, dümdüz yürüyorum, adam ağır ağır yürüyerek sigara tüttürüyor üflüyor, dumanıyla ben boğuluyorum.
|
Gene sigara düşmanları toplanmış.
Hocam bak ne diyorsun adam balkonunda içiyor,tuvalette içiyor, yani kendi evinde. O adamın dumanının sana gelmesini istemiyorsan kapatırsın camını pencereni olur biter. Sen bu adamı sadece balkonuna sigara izmariti attı diye şikayet edebilirsin ki hiçbir şey de olmaz. Gidip konuşabilirsin içme diye ama yine hiçbir şey olmaz çünkü kendi evi ![]() Bende kapalı alanlar,otobüs durakları vs gibi kalabalık yerlerde içilmesine karşıyım ama sen evinde içiyor rahatız oluyorum diyorsun saçma yani ![]() Ben sigara içiyorum ama gidip de kalabalık bir yerde içmiyorum ama sen gelip de bana evde içme dersen ya döverim ya da okkalı bi küfür ederim daha da bir şey diyemezsin. Madem sigara çevreyi kirletiyor,zararlı o zaman kullandığınız dizel arabaların vs ürünlerin de zehirli gazlarını solumak zorunda değilim. Bu iş karşılıklı saygı işi, sen desen ki otobüs durağında içiyor eyvallah derim de eve de karışmayın yani. Sen bugün adama sigara içiyorsun diye şikayet edersin adam da yarın evde kızartma yapmayın der. Bunun sonu yok. |
Yav şu sigara içenler kadar başkalarını önemsemeyen, kaba insanlar tanımıyorum ya. Abicim yolda yürüyorum gelmiş bi üflüyor suratıma suratıma yani güne belkide çok mutlu başladıysam o olaydan sonra (zaten sigara kokusu bende başağrısı yapıyor) sinirli sinirli geziyorum. Bu sigaraya başlayanların çoğu zaten ortamlardan dışlanmamak için içen kendine güveni eksik olan tipler. Kendi rızasıyla bir insan neden böyle bir lanete bulaşır? Hadi bulaştın git evinde iç niye balkona falan çıkıp milleti de zehirliyorsun? Git evdekileri zehirle. Ha o zamanda evdekilerden azarı işitirsin.
KİMSE BENİM TEMİZ HAVA ALMA ÖZGÜRLÜĞÜMÜ ELİMDEN ALAMAZ! KİMSE BENİ KEYFİ İÇİN ZEHİRLEYEMEZ! Aslında varya bana gerekli bütçe verilsin ben öyle bir toplum psikolojisi oluştururum ki, dışarıda sigara içeni sopayla kovalarlar. |
Evinde sigara icebilir ona bir sey demiyorum.Ama balkonunda tutturup bana o pis dumanini solduramaz ayrica tuvalette de iciyor ve o koku bizim tuvaletimize de ulaşiyor. Bu dingolarla ugrassam ne yine aynisini yapacak tipler Ayrica asosyal oldugu mu nereden cikardin? ![]() |
İnsan gibi gidip rica etsen kavgaya dönüşme ve ölme ihtimalin var.
Kamu kurumlarına şikayet etsen ciddiye bile almazlar. Çözümü yok ne yazık ki. Normalde eğitimli biri olsa her hareketi sorgular etrafımı rahatsız ediyor muyum diye ya da geri bildirim aldığında ona değer verip davranışını düzeltir. Ama burası Türkiye. Sahilde yürürken çekirdek çitleyip çöpünüz püh efektiyle yere tükürenlerin ülkesi. Bir cacık olmaz ne yazık ki. |
Yine sigaraseviciler de konuya damlamış.
Evde veya disarda baskasini rahatsiz edecek sekilde sigara tuketilmesi kesinlikle yasaklanmalı. Bu yasal uyuşturucuya kesinlikle bir dur denilmeli artık. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 25 Temmuz 2018; 23:47:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E3CCF3EC -- 25 Temmuz 2018; 23:59:59 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 26 Temmuz 2018; 0:18:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Search and Rescue -- 26 Temmuz 2018; 0:25:58 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|