Şimdi Ara

USRobotics 4 portlu Wireless MODEM(3 gün içinde para iade garantisi) resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • U.S Robotics 9106 4 portlu wireless modem.

üstelik forumda pek görülmemiş bişey yapıcam 3 gün içinde para iade garantisi veriyorum.eğer memnun kalmazsanız yada yada herhangi bir sorundan dolayı modem çalışmazsa paranızı geri iade edicem.

not: bu modem smile adsl kullanan eniştemde çalışmadğı için satılığa çıkarılmıştır.TT nette herhangi bir sorun oluşmamaktadır.Şuan bu ilanı bu modemle vermekteyim.Alıcak olan arkadaşların bu uyarıyı gözden geçirmeleri rica olunur.

Özellikleriyle inceleme linki

http://www.telekom.com.tr/portal/content/view/105/96/

herzamanki gibi ürüne ait orjinal resimler.

fiyat 70 YTL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• smile adsl de neden çalışmıyo ki marakımdan soruyorum
  • Bunun bende wireless sız olan modeli vardı . Tık demeden çalıştı 3 yıl boyunca , çok sağlamdır .
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcom2008

smile adsl de neden çalışmıyo ki marakımdan soruyorum

SMILE adsl de bilmiyor,modeminiz hat seçiyor felan demisler.Şuan bnde takılı bir sorunu yok,kullanıyorum.
  • 5 yıldır 7*24 çalışıyor bir kerede ısın , sıkış sorun çıkar yahu denecek cinsten bir modemdir.Taş gibidir ihtiyacım olmadıkça sanırım iflas edene kadar modemim olmaya devam edecek.

airties modemlere para mara vermeyin bu modemler varken zamanında 148$+KDV idi :)

Hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: necropotance

5 yıldır 7*24 çalışıyor bir kerede ısın , sıkış sorun çıkar yahu denecek cinsten bir modemdir.Taş gibidir ihtiyacım olmadıkça sanırım iflas edene kadar modemim olmaya devam edecek.

airties modemlere para mara vermeyin bu modemler varken zamanında 148$+KDV idi :)

Hayırlı satışlar

teşekkürler..airties turk markası olmasına rağmen aşırı pahalı,ustelık burda satılanlar promosyon urunleri,pek bır anlam veremıyorum urettıgımız urunun bukadar pahalı olmasına,sanırım ttnetle aralarındakı polıtıkadan.
  • bende de bu modemden var 100 dolar + kdv ye almıştım.. smile adsl de neden çalışmamış bende anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilan kaldırılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.