Şimdi Ara

USR5421 Wireless adapter ile ilgili...lütfen bana yardımcı olmanızı rica ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Kullandığım işletim sistemi vista ultimate 32 bit

Wireless usr 5421A kodlu adaptörü bir türlü sisteme tanıttıramadım, driveri yüklü ama adaptör çalışmıyor, bu sorunu nasıl giderebilirim,bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• kardeş geçmiş olsun.aynısından bende 10 gün kadar önce aldım sorunsuz bir şekilde kurup internete girdim ancak 1 hafta sonra takınca ışığının yanmadığını görünce bayağı uğraşmama ve başka bilgisayarda denememe rağmen cihazı bir türlü kullanamadım.aldığım gold bilgisayara getirince yanmış dediler ve yenisiyle değiştirdiler.yenisinide geçen çarşamba kurup çalıştırdım ancak 2 gün sonra akşam bilgisayarı açınca gene cihazın üstündeki ışıklar yanmadı ve bilgisayar cihazı görmedi.bu sabah giidip cihazı ve airties 205 modemimi geri verip airteis 2 si bir arada kablosuz modem 4 ethernet portlu ve kablosuz usb adaptörü olan paketini aldım ama fazladan 38 ytl daha vermek zorunda kaldım.Şuana kadar problem yok.Anlayacağın bu cihazlarda bir problem var galiba.eğer cihazın üstündeki ışıklar yanmıyorsa bozuk yada yanmış demektir aldığın yerden değiştir.Ben şahsen bir daha robotics'in hiçbir şeyini almam.

• KOnuyu hortlatmış olacağım fakat ürünü bende kullanıyorum ürünün kafasını 360o derece döndürmemek gerekiyor döndürürseniz kafası kopuyor bende içini açtım baktım kabloları hep kopmuş usb yazıcı kablosunu kesip bu aygıta uydurdum çalışıyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.