Şimdi Ara

usr 9108 Kablosuz modemi Access Point olarak nasıl kullanırım.çok acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
4.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde iki tane usr 9108 var,birinde net bağlı,diğerinide accest point olarak kullanmak istiyorum.Her ikiside birbirine uzak tüm bağlantılar kablosuz olacak.Bu iş için modemlerde nasıl bir ayar yapmam lazım.Bu arada güvenlik olarak mac filtreleme kullanıyoruz.bu durum acil,yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.



  • Arkadaşlar kimse cevap yazmadı.Ama ben uğraşarak olayı çözdüm.Merak eden olursa aynen şöyle yapılması lazım.Alıcı modemin ip adresini DHPC den değiştiriyoruz.192.168.1.50 yaptım. AP modunda access point yaptım,altınıda enable yaptım.Olay bu kadar basitmiş.:)
  • Allah razı olsun :) sabahtan beri bunu arıyorum :)

    yarın gelcekler uydunet'i bağlamaya mevcut olan 9108'i de access point olarak kullanmak istiyorum, bende de işe yarar umarım :)
  • Hocam bu DHPC yi kapat derken nasıl kapatıyoruz?
    Kablosuz bir bağlantı ile robotics 9108 kullanarak internet erişimine nasıl ulaşabiliriz adım adım anlatır mısınız?
  • Merhaba,
    Bende Pozitek PTCM01 marka kablo modem + U.S.Robotics 9108 var. Her ne yaptıysam bir türlü kablosuz olarak interneti dağıtmayı başaramadım. Girmediğim site,gezmediğim forum kalmadı.
    İnterneti U.S.Robotics 9108 üzerinden kablolu olarak dağıtabiliyorum kablosuz olarak baglandığımda bir türlü internete çıkamıyorum.
    Birde kablolu olarak sadece 2 bilgisayar internete girebiliyor. 3. bilgisayarda "sınırlı baglantı veya baglantı yok" uyarısı alıyorum.

    Lütfen şu olayı nasıl çözeceğim hakkında bilgi verin.
    Teşekkür ederim.
  • Aradan bunca zaman geçmiş ve bu bir sağlıklı cevap yok, sanırım olmuyor yani yapılamıyormu demeleyim.
  • Yinede ben sorunumu yazayım belki hayırlı bir arkadaş bana yardımcı olur : alt kattaki fiber bağlı ttnet modemi bulunan komşumun da izniyle bağlantısını kablosuz olarak alıp yine kablosuz olarak evimin içine yayın yapmak istiyorum. Elimde usr9108 modemim var. Bu modemin gerektiğinde bu tür işlerde de kullanıldığını duymuştum. Bir kaç gündür uğraşıyorum ama bir sonuca varamadım. En kötü ihtimal kablolu alıp kablosuz yayın yapsın diyorum ama henüz o konuda da bir ilerleme kaydedemedim. Yardımcı olacak arakadaşa şimdiden minnettarlığımı bildiriyorum.
  • Modemin usb sine Avea jet takıp kullanan varmı forumda? Avea hattım köyde çekmiyor içindeki 8gb internet kullanamıyorum jet ile modemle güçlendirsem diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş avea hattını modemle güçlendiremezsin. yanlışmı anladım yoksa.modemle hattı güçlendirip netini kullanacaksın demi?
  • isomiso67 kullanıcısına yanıt
    vodofone marka modemlerde usb vodem için usb yeri var vodemin netini paylaşıyor kullanma klavuzundada yazıyor bu olay sonuçta bu us robotics de modem (zannımca aynı ayarda) içinde geçerli olur diye düşünüyorum da köye gidince jete sim kartımı takıp modeme takıp denemeyi düşünüyorum yazılımlara gerek varmı işte jetin yazılımı modemin kendi yazılımı formül bulurum inşallah :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.