Şimdi Ara

Usp-s mi P2000 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar ozellikle pistol round da hangisini tercih ediyorsunuz ve nedeni nedir?

Ben pistol roundlarda safe ve uzaktan hs atma odakli oynuyorum usp daha cazip geliyor.
    Ancak mermi sikintisi var bi sarjor bosa sallarsaniz mermi bitmesi olasi dikkatli kullanmak gerekiyor

Pro maclari izledigimde cok fazla p2000 kullanan gordum nedir bu p2000in olayi ve siz hangisini neden kullaniyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer uzun mesafeden oynuyorsan usp. Yok ben yakından hs çalışırım diyorsan p2000. Ben p2000 oynarım daha iyi hs atıyorum. İkisiylede traning mapin de çok çalıştım bariz bir şekilde p2000 diyorum. Rütbem le

• p2000 kullaniyorum yakin uzak farketmiyor bazuka sıkıyomuşum gibi hissediom

• USP ile her pistol round banko 2 adam arıyorum kaskı olmadığı için tek yiyor zaten. şayet usp ile adam vuramadan mermiyi tüketirseniz silversinizdir
  • FARK ETMEZ

https://www.youtube.com/watch?v=dSrcUNCCdMU

GLOCK>ALL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usp-s ile AWPer bile avlayabilirsin öyle deli bir pistol. Yakın mesafe oynarım dersen five-seven'den vazgeçme
  • Uzun süre USP-S ile oynadım şuan P2K ile oynuyorum benim için aralarında fark yok ikisiylede oynarken 1 Tap oynamaya çalışıyorum fakat USP-S çok az ses çıkardığı için rakip takım sesi tam olarak alamıyor ve nerden geldiğini anlayamıyor öyle bir avantajı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sig Sauer mi Glock mu Usp mi?
    12 yıl önce açıldı
    G-SKİLL Mİ - CORSAİR Mİ ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • usp
  • Çok basit ; aimine güveniyorsan usp,güvenmiyorsan p2000
  • Bence p2000. usps seri ateş ederken çok dağıtıyor mermiyi
  • Garip gelebilir ama mapten mape farklı bende miragede ctde rampada p2000 çok işe yariyor cachede usps ile arabaya geçip en aşağı mainden geliyorlarsa 3 kill aliyorum yani mapten mape farklı benim için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır usp :) alışkanlık olmuş artık
  • usp-s kullanıyorum sanada öneririm aimin iyiyse ilk el 1 kill garanti
  • p2000 daha iyi ama oynadığım map sadece dust 2 ve longu ups-s ile güzel tutuyorum 5 kişi gelse 5 mermide alabiliyorum diğer roundlar p2000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 9 Kasım 2015; 23:55:07 >
  • Usp sadece kafa çalışacaksın iyi yoksa vücuttan pek bir etki etmiyor.Susturuculu olması bir avantaj yerini göstermiyor ancak mermisi o kadar çabuk bitiyor ki boşa atacak bir mermin yok.Globalim mermim bitiyor

p2000 ise daha önce oynuyordum sanki daha iyiydim p2000 le ama bu aralar usp tercih ediyorum.Daha asil duruşu var
  • Cs 1.6 daki usp yi daha çok seviyorum ama Cs:Go başladığımdan beridir p2000 dir gidiyor. Alıştım ve daha iyi oynuyorum bunun ile. Öte yandan glock bunların ikisinden de iyi bana göre. Ama p2000 ve ya usp ile tek tek sürekli kafa hizası alarak ateş ederseniz sağ ve ya sol yaparak hs olasılığınız hızlı olması muhtemel. Öte yandan eskiden awp silahına ek deagle kullanırdım cs 1.6 da bunda ise awp silahına ek p250 kullanıyorum çoğunluk ile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usps teki uzak mesafe muhabbeti tamamen psikolojik. P2000 in accurate range i daha fazla (p2000-31m usps-29m). Zaten sabitken uzun mesafede p250 ile bile cok duzgun atislar yapilabiliyor. Hangisiyle kendini iyi hissediyorsan onu kullan yani.

• her türlü usp-s

Usp-s mi P2000 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 10 Kasım 2015; 13:20:56 >
  • Herkes glock un en iyi oldugu konusunda hemfikir heralde, bende ayni sekilde dusunuyorum hem tapi hem sprayi iyi mermisi bol

Awp yanina p250 aliyorum yakin mesafede usp den cok etkili oluyor. 1.6 da awp yanina hep dg alirdim ama go da bi kac kere denedim pek olmadi gibi geldi. Tabi dg nin yeri hep ayri. Eger gerideysek armor+dg veya armor+dg+novayla iki rounda para avantajini aldigim cok oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 10 Kasım 2015; 13:12:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.