Şimdi Ara

USN PSN ile Oyun almanın Dezavantajları nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün bir kaç tane oyun almak istiyorum. Konsolum yeni USN PSN üyeliğim var. Başlık yeterince açık bana yardımcı olur musunuz?

USN PSN kullanarak oyun alanlar var mı? 150 200 lira oyuna göre değişiyor tabi bu avantajları var. Şu an 40 dolara GTA V alabiliyorum.

Çok güzel indirimler de yapıyorlar. Ping sorunu yaşar mıyım? G2A dan Playstation Gift Kartlar satılıyor. Hesabıma ekledikten sonra bir sorun yaşar mıyım?

Asıl sorum USN PSN ile oyunlarımı aldım varsayalım kutulu bir kaç oyunum var bölge sorunu yaşar mıyım?

Şimdiden teşekkür ederim.

• Hocam aslında tüm adımlar Türkiye Store ile hemen hemen aynı.Tek fark Turk kredi kartı kabul etmemesi.Bu yüzden gift card a gerek var. Amazondan da temin edebilirsiniz bu kartları.

Ve tek amacınız oyun almaksa sorun yaşamazsınız.Ama Kuzey Amerika'ya ozel olan servisler (Playstation Vue, Film ve dizi kiralama/satın alma) gibi servisleri kullanamazsınız. Ayrıca kutulu oyunları oynarken sorun yaşamazsınız ama içinde kod varsa ve bölgesi Avrupa ise sorun yaşarsınız ve o kodu kullanamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadpoolsgun -- 19 Ekim 2015; 12:57:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deadpoolsgun D kullanıcısına yanıt
    Kod derken hocam tam açar mısınız? Ek dlc vb. şeyler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Kod derken hocam tam açar mısınız? Ek dlc vb. şeyler mi?

Aldığınız kutulu oyunla DLC uyumlu olmalı.. Kutulu oyun 2. bölge Sizin PSN 1. bölge olmaz.. İkiside aynı bölge olmalı
  • Gladiator-TR kullanıcısına yanıt
    Yani kutulu almam daha mı mantıklı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Yani kutulu almam daha mı mantıklı oluyor?

Oyun fiyat olarak nerede uygunsa oradan alınır..daha sonra DLC,Season pass vs alınırsa oyunla aynı bölgeden olmasına dikkat edilir. hepsi bu
  • Ben PS4'deki butun oyunlarimi US PSN'den aldim. Turk PSN'de ciddi bir indirim soz konusu olmadikca US PSN'de fiyatlar hep daha dusuk oluyor. (Tek istisna su an Little Big Planet 3 US PSN'de $20 Turk PSN'de 40 TL) Fifa, Uncharted gibi Turkcesi cikan oyunlari bolge ayrimi sebebiyle Turkce oynayamiyorsun. En onemli fark o aslinda. O oyunlari da kutulu alarak online/ps plus derdi yoksa Turkiye'den de bir PSN hesabi acip o hesapla oynayabilirsin.

Ping sorunu hic yasamadim. Fifa'da da hep Turkiye'den insanlar cikiyor. G2A'den hic gift card almadim ondan o site hakkinda bir sey diyemem. Amazon'un $50lik gift card alinca $10'lik gift card hediyesi gibi kampanyalari oluyor. Onlarla amazon gift card alip daha sonra psn gift card alabilrsin. US PSN sayfasinda detayli aciklamasi var onun forumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En büyük eksisi oyunlarda Türkçe dil desteği yok. Sadece Minecraft'ta ve 2-3 tane indie oyunda Türkçe dil desteği var. PSN kartlarını Amazon'dan almanı öneririm. Hem komisyon ödemiyorsun hem de kampanya dönemlerinde güzel hediyeleri oluyor.

US PSN'den aldığın bir oyuna DLC almak istiyorsan o DLC'yi de US PSN'den alman gerekiyor. Türkiye'den aldığın bir oyuna DLC almak istiyorsan o DLC'yi TR PSN'den alman gerekiyor. Eğer US PSN'den alırsan bölge farkı yüzünden çalışmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.