Şimdi Ara

Üslü ve Köklü Sayılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üslü ve köklü sayıları anlamadım hiç yapamıyorum bu konuları atlayıp YGS ve LYS ye girsem olurmu YGS den 10 LYS den de 5-10 arası bi net yeterli.

• anlamıyorsan atla tabi.ygs den 10net yapmak için köklü ve üslü sayılara ihtiyacın yok. için rahat olsun.
  • kardeşim öncelikle bu mevzu şeye benziyo yürümeden koşmaya, Her soruda karşına gelebilir. Diger konular içinde çok üst düzey üslü köklü sayılar sormazlar ama misal (1/2) üzeri -1 in 2 olduğunu bilmelisin (yani - kuvvet olunca sayı tepe takla oluyo) , ha dersen ben hiç anlamıyorum bunlarla işim olmaz dersen üslü köklü sayılar ile karıştırılması zor konuları çalışırsın örnek: problemler gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

kardeşim öncelikle bu mevzu şeye benziyo yürümeden koşmaya, Her soruda karşına gelebilir. Diger konular içinde çok üst düzey üslü köklü sayılar sormazlar ama misal (1/2) üzeri -1 in 2 olduğunu bilmelisin (yani - kuvvet olunca sayı tepe takla oluyo) , ha dersen ben hiç anlamıyorum bunlarla işim olmaz dersen üslü köklü sayılar ile karıştırılması zor konuları çalışırsın örnek: problemler gibi

O dediklerini biliyorum kardeşim üs negatif olunca sayı takla atiyo çarpma bölmenin nasi yapıldığını biliyorum ama sorulari çözemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyusuf06

Arkadaşlar üslü ve köklü sayıları anlamadım hiç yapamıyorum bu konuları atlayıp YGS ve LYS ye girsem olurmu YGS den 10 LYS den de 5-10 arası bi net yeterli.

dostum bende de aynı durum vardı mantığını kavrayamamıştım bu iki konunun

sonra ekolhoca.com dan ikisinin konu anlatım videolarını izledim ve soru çözmeye başladım şimdi o konulardan hiç soru kaçırmıyorum sen de böyle yapmalısın bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üslü sayılar da zorlanıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.