Şimdi Ara

USKO­'ya geri dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar zorlu LYS YGS maratonunu da atlattik. Online oyuna başlayacaktım.Aklıma ilk göz ağrım usko geldi. Ne dersiniz oynanabilecek durumda mı oyun?

Bir de ek olarak karakterler gerçekten bu kadar ucuzladı mı ? Baal +9 lu karakter 400 TL falan?http://forum.donanimhaber.com/m_76869955/tm.htm

Aydınlatırsanız sevinirim.İyi günler.

• Zamanına yazık etme eyleme Ko mu kaldı yıl 2013 azcık bekle Bf 4 çıkıcak online onu oyna.
  • akara da + 9 raptor ve md var pazarlarda yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karar senin ama yerinde olsam USKO ya hiç bulaşmam
  • Bence hiç bulaşma Halit. Ben de uzaktan izliyorum durumları . İlla bulaşacağım diyorsan, Old KO diye server açılacaktı sanırım 28 Haziran'da. Konusu vardı bir bak istersen.
  • usko bitti hocam euko ya bir göz atmanı yavsiye ederim
  • +10 item oyundan zevk almanın ilk koşulu.9 itemler pazarda.Eskisi gibi değil ama pk tadı dersen hala var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesela o linkteki karakterin fiyati normal mi o zaman? Ve onla is yapabilir miyiz?

• Fiyatı normalde.İş yapman imkansız..takıları çok zayıf bir kere..+9 itemleri elden çıkarmaya çalışıyor herkes..Bence hiç bulaşma derim..İlk 5 serverda +10 itemler çok daha ucuz onlara göz atabilirsin. ve pk konusunda Dies'i tavsiye edebilirim cz çok hareketli geceleri ortam iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynet_net

Fiyatı normalde.İş yapman imkansız..takıları çok zayıf bir kere..+9 itemleri elden çıkarmaya çalışıyor herkes..Bence hiç bulaşma derim..İlk 5 serverda +10 itemler çok daha ucuz onlara göz atabilirsin. ve pk konusunda Dies'i tavsiye edebilirim cz çok hareketli geceleri ortam iyi.

E peki diezde mesela ortalama bir karakter bana ne kadara mal olur? Ve ne item olur icinde soyleyebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

quote:

Fiyatı normalde.İş yapman imkansız..takıları çok zayıf bir kere..+9 itemleri elden çıkarmaya çalışıyor herkes..Bence hiç bulaşma derim..İlk 5 serverda +10 itemler çok daha ucuz onlara göz atabilirsin. ve pk konusunda Dies'i tavsiye edebilirim cz çok hareketli geceleri ortam iyi.

E peki diezde mesela ortalama bir karakter bana ne kadara mal olur? Ve ne item olur icinde soyleyebilir misiniz

Hangi karakteri oynamayı düşünüyorsun.Bütçen ne kadar onları da yazarsan..
  • USKO ya hiç bulaşma
  • quote:

quote:

quote:

Warrior. Butce dusunmedim. İs yapabilecek bir karakter bana kac tl ye mal olur ve ne itemler olur yazarsan memnun olurum. Tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Warrior. Butce dusunmedim. İs yapabilecek bir karakter bana kac tl ye mal olur ve ne itemler olur yazarsan memnun olurum. Tesekkurler

warrior oynayacaksan wirinom 10 yada 9 , shell set +9 yada krowaz +7 set , dual +3 yada +2 roc , i.set + sı sana kalmış, +2/+3 mino earring le iş yaparsın. Bana kalırsa +3 yada +2 yazdığım takılar +3 olsun ama bütçene nasıl uygun düşecekse tabi. Servera girdiğin an zaten +10 item satan bir sürü adam göreceksın.İtemleri ucuza bulma konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.Ama bende 1kaç aydır oyunla mesgul olamadığım için item fiyatlarını kestiremiyorum pek. dediğim gibi bu standartlarda bir char dizip serverin 3-4 tane sağlam mele clanlarından birine girersen oyundan zevk alırsın..

• Hocam bende baslamayı dusunuyorum. Başlayacağın serverı ve ırkını soylersen beraber başlıyalım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.