ya şu usko mudur nedir(ya da eski ko(o da olur)) nerden bulurum sıkıldım bildiğimiz ko dan bi değisiklik olsun
Zeki arkadasım...Uskodan sıkıldım diyosun.Uskomudur nedir onu oyniycam.Diğerinden sıkıldım diyosun.Sendemi bi sorun var?Yoksa 19 Mayıs kutlamalarında darbemi yedin?
eski ko da yazıyo orda zeki arkadaşım(bu arada isimleri karıştırıyorum):P
sen bi ne yazıcana akarar ver önceden hazırlık yap biz burdayız
ya sen ne diyon ne istiyon ben anlamadım uskoyla ko aynıdır zaten usko konun amerikan serverı sadece bundan baska bi server istiosan japko myko vb. serverlarda var
Eski ko artık yok.Sıkıldın die Ko resmi site forumuna yaz.Belki senin icin eski ko nun download ını verebilirler...
quote:
Orjinalden alıntı: koxp
quote:
Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR
Zeki arkadasım...Uskodan sıkıldım diyosun.Uskomudur nedir onu oyniycam.Diğerinden sıkıldım diyosun.Sendemi bi sorun var?Yoksa 19 Mayıs kutlamalarında darbemi yedin?
quote:
Orjinalden alıntı: ==dg==
ya şu usko mudur nedir(ya da eski ko(o da olur)) nerden bulurum sıkıldım bildiğimiz ko dan bi değisiklik olsun
Yarabbi Sen Bana YArdım Et!!
usko ile senin oynadığın oyun aynı
yAzık OLmus YazIk
quote:
Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR
quote:
Orjinalden alıntı: koxp
ezdiniz yaaa bilmemek ayıp değil(komik de değil:P)öğrenmemek ayıptır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme