Şimdi Ara

?usko?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya şu usko mudur nedir(ya da eski ko(o da olur)) nerden bulurum sıkıldım bildiğimiz ko dan bi değisiklik olsun

• Zeki arkadasım...Uskodan sıkıldım diyosun.Uskomudur nedir onu oyniycam.Diğerinden sıkıldım diyosun.Sendemi bi sorun var?Yoksa 19 Mayıs kutlamalarında darbemi yedin?
  • eski ko da yazıyo orda zeki arkadaşım(bu arada isimleri karıştırıyorum):P
  • sen bi ne yazıcana akarar ver önceden hazırlık yap biz burdayız
  • ya sen ne diyon ne istiyon ben anlamadım uskoyla ko aynıdır zaten usko konun amerikan serverı sadece bundan baska bi server istiosan japko myko vb. serverlarda var
  • Eski ko artık yok.Sıkıldın die Ko resmi site forumuna yaz.Belki senin icin eski ko nun download ını verebilirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: koxp

sen bi ne yazıcana akarar ver önceden hazırlık yap biz burdayız

• quote:

Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR

Zeki arkadasım...Uskodan sıkıldım diyosun.Uskomudur nedir onu oyniycam.Diğerinden sıkıldım diyosun.Sendemi bi sorun var?Yoksa 19 Mayıs kutlamalarında darbemi yedin?

• quote:

Orjinalden alıntı: ==dg==

ya şu usko mudur nedir(ya da eski ko(o da olur)) nerden bulurum sıkıldım bildiğimiz ko dan bi değisiklik olsun

Yarabbi Sen Bana YArdım Et!!
  • usko ile senin oynadığın oyun aynı
  • yAzık OLmus YazIk
  • quote:

Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR

Zeki arkadasım...Uskodan sıkıldım diyosun.Uskomudur nedir onu oyniycam.Diğerinden sıkıldım diyosun.Sendemi bi sorun var?Yoksa 19 Mayıs kutlamalarında darbemi yedin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: koxp

sen bi ne yazıcana akarar ver önceden hazırlık yap biz burdayız

• ezdiniz yaaa bilmemek ayıp değil(komik de değil:P)öğrenmemek ayıptır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.