Şimdi Ara

userenv . dll bulunamıyor hatası alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle , bilgisayarımda dün olmayan bugün ortaya çıkan bir problem var.Herhangi bir dosyayı , tarayıcıyı veyahutta programı açmak istesem de açamıyorum ve "Program, USERENV.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor.Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin" diyor.Fakat her programda söylediği için silip yüklemem mümkün değil.Format mı atmam lazım ? Ne oldu bilmiyorum düne kadar sorunsuz çalışıyordu bilgisayar.Kurtarma yani geriye alma hakkında bilgisi ya sorunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen.Teşekkürler.

• DLL Suite ile hatalı dll dosyalarını düzeltebilirsiniz.indirin

userenv . dll bulunamıyor hatası alıyorum

Tıklayın
  • Profesör Extreme kullanıcısına yanıt
    dll fixer hakkında ne düşünüyorsunuz ? bir başka arkadaşım da dll fixerı önerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarposarp

dll fixer hakkında ne düşünüyorsunuz ? bir başka arkadaşım da dll fixerı önerdi

İkiside olur..Program ile onarma yapınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesör Extreme kullanıcısına yanıt
    dll fixer indirdim ve kurdum deneme amaçlı fakat onu açmaya çalıştığımda da aynı hatayı aldım şimdi sizin önerdiğiniz programı deneyeceğim umarım olur @Profesör Extreme
  • Yukarıdaki arkadaşın önerdiği program kullanılarak çözüldü.3 gündür bulamadığım çözüm dll suite imiş.Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.