< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 18 Nisan 2020; 3:13:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 18 Nisan 2020; 3:13:53 > |
Peki DH yi ne zaman afaroz ediyorsunuz? userbenchmark tan daha beter burasi
![]() extras: mesela burda bir Münebbih var donanim gurusu, gecende 9100F in 1600 den tek cekirdek olarak %40 daha iyi oldugunu iddia etti.. 1600 de 9100 den multide %25 daha iyiymis. kaynagini sordum, cevap gelmedi! bir zamanlarin mystiki, atik abisi, günümüzün Münebbihi... konularini takip etmeyin ben bir yerde denk geldim, kimbilir daha neler neler yaziyor. Zafer Korkmaz vardi ayni sekilde onu gormedim epeydir.. banlanmis olabilir, fistikkayt suan bel altina oynuyor, onada bir ban yakindir. Birini unutmusum ayni sekilde bu ekiple beraber calisan biri daha var badmobil :) o da isini elinden geldigince yapmaya calisiyor. DH gibi bir köprü altinda bile takip edilecek insan sayisi bir elin parmaklari kadar kalmis suan. |
Technopat forumunda da yasaklanmıştı. En kısa zamanda bu forumda da yasaklanmasını umuyorum.
|
Bu üye post da kasıyor. 15 bin TL sistemde önerdiği anakarta bakın. https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142954402
Mesaj sayısı yükselsin diye her şeyi deniyor. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 18 Nisan 2020; 12:33:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 19 Nisan 2020; 13:15:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 19 Nisan 2020; 12:56:12 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmazadam -- 21 Mayıs 2020; 23:46:49 > |