Şimdi Ara

user32.dll hatası (sorunu çözdüm) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
42.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar SHELL32.dll hatası yüzünden oyun,program falan filan yükleyemezsiniz.Hesap makinasıda çalışmaz.Bu crystalxp ve inpirat gibi temalar yüzünden tahmünen güncelleştirmeyi bozuyor.Bunun için Denetim masasından program ekle\kaldır a girin üstte Güncelleştirmeleri göster seçeneğini işaretleyin.Sonra aşağıdan 925902 nolu güncelleştirmeyi bulup kaldırın kaldırınca bilgisayarınız yeniden başlatılacak açıldığında hiç sorunsuz gibi çalışacak.

NOT:Bilgisayarınızda crystal xp temaları varsa güncelleştirme yapmayın aksi takdirde yeniden aynı sorunla karşılaşırsınızzz

TAMAMEN BENİMDİR ALINTI DEĞİLDİR

• quote:

Orjinalden alıntı: comedyst

Arkadaşlar SHELL32.dll hatası yüzünden oyun,program falan filan yükleyemezsiniz.Hesap makinasıda çalışmaz.Bu crystalxp ve inpirat gibi temalar yüzünden tahmünen güncelleştirmeyi bozuyor.Bunun için Denetim masasından program ekle\kaldır a girin üstte Güncelleştirmeleri göster seçeneğini işaretleyin.Sonra aşağıdan 925902 nolu güncelleştirmeyi bulup kaldırın kaldırınca bilgisayarınız yeniden başlatılacak açıldığında hiç sorunsuz gibi çalışacak.

NOT:Bilgisayarınızda crystal xp temaları varsa güncelleştirme yapmayın aksi takdirde yeniden aynı sorunla karşılaşırsınızzz

Aynı şeyi bende düşündüm ve çalıştı, ruh ikizimi yazılım ikizi mi denir artık..

• quote:

Arkadaşlar SHELL32.dll hatası yüzünden oyun,program falan filan yükleyemezsiniz.Hesap makinasıda çalışmaz.Bu crystalxp ve inpirat gibi temalar yüzünden tahmünen güncelleştirmeyi bozuyor.Bunun için Denetim masasından program ekle\kaldır a girin üstte Güncelleştirmeleri göster seçeneğini işaretleyin.Sonra aşağıdan 925902 nolu güncelleştirmeyi bulup kaldırın kaldırınca bilgisayarınız yeniden başlatılacak açıldığında hiç sorunsuz gibi çalışacak.

user32.dll hatası (sorunu çözdüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilok82 -- 19 Mayıs 2007; 3:40:01 >

• Bunun için Denetim masasından program ekle\kaldır a girin üstte Güncelleştirmeleri göster seçeneğini işaretleyin.

Bu seçenek nerede arkadaşlar????yukardaki resimde ben göremedim..
  • quote:

kardeş bravo sana helal olsun benimde aynı sorunum vardı ve artık yok :):)

• arkadaşlar sorunumu hallettim ama güncelleme balonu çıktı ve 925902 güncellemeside var ne yapıyım yükliyim mi ?
  • arkadaşlar güncellemeyi yükliyince yine aynı sorun oluyor
  • user32.dll sistem DLL’sinin bellekte konumu değiştirildi. Uygulama, düzgün çalışmayacak. Konum değişikliği, C:\Windows\System32\Hhctrl.ocx DLL’si Windows sistem DLL’leri için ayrılmış bir adres aralığında bulunduğu için yapıldı. Yeni bir DLL edinmek için DLL üreticisine başvurulması gerekir.
    Bu sorun, Realtek Semiconductor Corporation ürünü Realtek HD Audio Control Panel (Rthdcpl.exe) yüklü olduğunda oluşur.
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=74ad4188-3131-429c-8fcb-f7b3b0fd3d86&DisplayLang=tr

burdakini kurun çalıştırın yeter....

• Sorun Realtek Audio marka ses kaydından kaynaklanıyor.KB925902 numaralı güvenlik güncelleştirmesini yükleyen ve bu markanın ses kartını kullanan PC lerde oluyor.Sistem geri yükleme çözüm gibi görünsede güncelleştirme yapmaya devam ettiğiniz sürece yine her açılışta karşınıza çıkıyor.Çünkü sistem açılışta Gerekli DLL yi aradığı için ve bulamadığı için uyarı veriyor.Çözüm support.microsoft.com/kb/935448 adresine gidip buradan gerekli güncelleştirmeyi yüklemek. Aşagıdaki gibi bir sorununuz varsa tabiii.

Microsoft Windows XP Service Pack 2 çalıştıran bir bilgisayarı başlattığınızda, Realtek HD Audio Control Panel başlatılamayabilir. Ayrıca, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz: Rthdcpl.exe - Geçersiz Sistem DLL Konum Değişikliği

user32.dll sistem DLL’sinin bellekte konumu değiştirildi. Uygulama, düzgün çalışmayacak. Konum değişikliği, C:\Windows\System32\Hhctrl.ocx DLL’si Windows sistem DLL’leri için ayrılmış bir adres aralığında bulunduğu için yapıldı. Yeni bir DLL edinmek için DLL üreticisine başvurulması gerekir.
    Bu sorun, Realtek Semiconductor Corporation ürünü Realtek HD Audio Control Panel (Rthdcpl.exe) yüklü olduğunda oluşur. Üste

Neden:

loadTOCNode(1, 'cause');Bu sorun 925902 (MS07-017) güvenlik güncelleştirmesi ve 928843 (MS07-0017) güvenlik güncelleştirmesi yüklendikten sonra oluşabilir. 928843 güvenlik güncelleştirmesinde bulunan Hhctrl.ocx dosyası ve 925902 güvenlik güncelleştirmesinde bulunan User32.dll dosyası çakışan taban adreslerine sahiptir. Bir program User32.dll dosyasını yüklemeden önce Hhctrl.ocx dosyasını yüklediğinde bu sorun oluşmaktadır. Üste

loadTOCNode(1, 'resolution');Karşıdan yükleme bilgileri

loadTOCNode(2, 'resolution');Aşağıdaki dosya Microsoft Yükleme Merkezi'nden yüklenebilir:

935448 paketini şimdi karşıdan yükle. (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=74ad4188-3131-429c-8fcb-f7b3b0fd3d86)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 5 Ocak 2008; 17:05:26 >

• arkadaşlar banada shell32.dll hatası veri ama setup.exe değil monitor.exe hatası dediğinz tum uyglamaları yaptım ama olmadı
  • dostum dediğin güncelleştirme bnde yok, SP3 kullanıyorum ve inspirat temasını kullanıyorum, tw kartı aldm ve yükleyemiyorum, bi yardımcı olursanız sevinirim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasmut

dostum dediğin güncelleştirme bnde yok, SP3 kullanıyorum ve inspirat temasını kullanıyorum, tw kartı aldm ve yükleyemiyorum, bi yardımcı olursanız sevinirim

Temayı kaldırın ve tv kartınızın süsrücüsünü tekrar yüklemeye çalışın. Sorunsuz yükleme yapdıktan sonra temayı tekrar kurabilirsiniz.

Bu tip sorunlara temalar da neden olur..
  • Merhaba arkadaşlar bu lanet user32.dll probleminden yola çıkarak bu forumu buldum ve çözüm önerilerini uyguladım. Bilgisayarımda ''windows blinds'' ve FlyakiteOSX v1.0 programı yani mac temalı program yüklüydü. Windows blinds'ı kaldırdım ama problemim çözülmedi. (bu arada problemim bazı programları yükleyememe ve nero'nun açılmamasıydı) daha sonra FlyakiteOSX v1.0'ı kaldırdım ve sorun ortadan kalktı. Amma ve lakin flash get ''failed to create emty document'' hatası vererek açılmıyor ve msn olduğu gibi iptal. Flash get'i kaldırıp tekrar yükledim ama nafile. Msn ise kaldırılamıyor ki update ettim işe yarar diye ama genede açılmıyor. Bu durum da ne yapmamı önerebilirsiniz?
  • evetttttttttttttt aylardır aradığım ve bulamadığım çözüm aynen cristal i kaldırınca düzeliyo sorun çok çok teşekkürler forumdonanım is n1 D:
  • bende problemimi çözdüm sorun şöyle oluşuyor en basit yoluyla anlatayım system 32 içerisinde bir dosyanın yeri değişiyor bunu yapan uygulamayı kaldırınca sorun geçiyorben windows7 teması yüklemiştim ve kaldırırken gördümki shell32 dosyasıyla ilgili bir ayrıntı var ve sadece temanın bu kısmını pcmden kaldırdım yeniden başlattım ve sorun geçti teşekkürler
  • Bende de aynı sorun var ama denetim masasında güncelleştirmeleri göster dediğimde 925902 güncelleştirmesi yok ayrıca o güncelleştirme programını da yüklemeyi denedim fakat bu sefer de şöyle bir hata veriyo: Kur, bu sistemin ServicePack sürümünün uyguladığınız yükseltmeden yeni olduğu algılandı. bu güncelleştirmenin yüklenmesine gerek yok diyo. arkadaşlar temadan fln bahsetmişsiniz o tema nasl kaldırılıyo :S arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirm ne CD den bişy yükleyebiliyorum ne de hesap makinesini fln kullanabiliyorum lütfen yardım ediin.

• arkdaş lar bendede aynı user32.dll sıkıntı vardı sürekli bişey lerde hata alıyodum ama bendede vista teması vardı kaldırdım ve sorun çözüldü tşk bu çözümü bulan bani formattan kurtardıı .d
  • Merhaba arkadaşlar. Bende aynı sorundan müzdaribim. Seven Remix kullanıyorum bilgisayarımda. Tam olarak tema oluyor mu bilmiyorum. İnternette baya araştırma yaptıktan sonra tüm kapılar temayı kaldırmaya gitti. Seven Remix'i bilgisayarımdan sildim. Program ekle kaldır'dan da sildim REVO Uninstaller programı kullanarak da sildim ama yine her seferinde aynı sorunla karşılaşıyorum. Bir türlü düzeltemedim bu sorunu.
    Birileri yardım ederse sevinirim. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.