Şimdi Ara

Üşengeçliğimi kıramıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan kendim içim bi yol çizdim 1 yıl için ünv sınavına hazırlanıyorum fakat dil bölümünden hazırlanıyorum özel ders ile 2 ayda seviyem geliştiricekler fakat ben şu üşengeçliğimi kırıp ders çalışamıyorum ilk başta güzel başlamıştım sonra bazı soruları yapamayınca hevesim kırıldı ve 4-5 gündür neredeyse hiç çalışmıyorum bu üşengeçliği kıramıyorum ve nedense başarabilceğime inanmıyorum kafamda sürekli bu dert ve soru var

düzeltme:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi replaypls -- 16 Kasım 2012; 18:39:16 >

• Konu dışında benzer bir konu açmıştım ben de. Ama benim durumum son zamanlarda olan bir şey değil kronik. Arada bir geçiyor belli dönemler ama onun dışında sürekli devam ediyor. Bir arkadaşım git bir gün hamallık yap bir daha hiçbir şeye üşenmezsin demişti onu deneyeceğim bir gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Konu dışında benzer bir konu açmıştım ben de. Ama benim durumum son zamanlarda olan bir şey değil kronik. Arada bir geçiyor belli dönemler ama onun dışında sürekli devam ediyor. Bir arkadaşım git bir gün hamallık yap bir daha hiçbir şeye üşenmezsin demişti onu deneyeceğim bir gün.

bana göre saçma yöntem :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.