Şimdi Ara

USB'yi Takınca Kısayol?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeslerle merhabalar, başıma gelen bir olayı sizlere anlatmak isterim.

Gerek PSP'mi, gerek herhangi bir USB'mi bilgisayarıma taktığım zaman kısayol sorunu ile karşı karşıya kalıyorum. Şöyle anlatmak gerekirse,
    PSP'mi bilgisayara taktım. Burada hiç bir sıkıntı yok ;
     USB'yi Takınca Kısayol?

Ardından "Çıkarılabilir Disk F:"ye giriyorum ve beni normalde, "PICTURES" "MUSIC" "PSP" "GAME" vb. dosyaların açılması gerekirken şöyle bir kısayol açılıyor ;
     USB'yi Takınca Kısayol?

Bu kısayolu ise "rundll32.exe"ye gösteriyor. Yani ;
     USB'yi Takınca Kısayol?

Biçimlendirme yaptım, fakat olmuyor. Olmuş gibi olsa da PSP'yi yeniden çıkarıp-takınca aynı sorun tekrarlıyor.
    Bu şekilde (kısayol) PSP'nin içine attıklarımı cihaz görmüyor. Yani, müzik atıyorum fakat PSP'nin içinde hiç müzik yokmuş gibi görüyor.

-Şimdiden teşekkürler. ^.^

• hafıza kartın bozuk olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolcu

hafıza kartın bozuk olabilir

Eğer, PSP'nin hafıza kartından bahsediyorsan, bu sorun diğer USB cihazlarımda da başıma gelmekte.
  • başka bir pc tak bakalım olacakmı eğer olmaz ise...drıverleri tekrar kurun
  • geçmiş olsun kısayol virüsü bulaşmış.ilk olarak o bahsettiğin yerdeki rundll32.exe yi falan sil gereksiz olanları sil düzelecekmi diye dene,olmazsa kısayol virüsü temizleme yöntemlerini ARAŞTIR
  • dostum o virüs ya . okulda da bulaştı tüm okuldaki flash belleklere . nasıl bir virüs olduğunu hala anlayabilmiş değilim. Eğer virüs değilse lütfen biri beni bilgilendirsin.
  • benim flasha da bulaştı temizlemesi de basit ayrıca biraz araştırın önce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Takınca Pc Donuyor
    15 yıl önce açıldı
    USB Bellek kısayol sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ben hemen anlatıyım şimdi gizli dosya ve klasörleri göster diceksin (sistem dosyalarını da) sonra o kısayolun yanındaki senin dosyaların dışındaki her şeyi sileceksin sonra o kısayola tıklayıp dosyalarına eriş o kısayolun yanına kısayoldakileri at. Sonra kısayolu sil

Çözüm bu ama anlayabildin mi acaba

@hydrsmsk hocam anlayabildiysen alıntıla anlayamadıysan da alıntıla Resimli anlatım yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glichy -- 17 Haziran 2013; 18:39:27 >

• scapin kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi şikayetçi, doğru çalışan bir yöntem bulamadım, bu yüzden buraya yazdım. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iProtein

Çoğu kişi şikayetçi, doğru çalışan bir yöntem bulamadım, bu yüzden buraya yazdım. =)

Senin gibilere bir anlam veremiyorum ben zaten ben hemen buldum sadece google a "kısayol virüsü silme" yazdım ve ilk linke tıkladım sonra söyleneni uyguladım ve bitti.Ben yapalı 1 aydan fazla oldu ve hala bir sıkıntı yok http://orhanuzan.wordpress.com/2011/05/14/kisayol-virusunu-temizlemek-icin/

quote:

Virüslü belleği bilgisayarımıza taktıktan sonra dos ekranını açıyoruz(Çalıştır >CMD)

Burada belleğin olduğu sürücüye gidiyoruz. F sürücüsü ise F: yazıp ENTER tuşuna basıyoruz.

Şu anda belleğimizin içerisindeyiz. Burada şu komutu uyguluyoruz:

attrib -h -r -s /s /d f:*.*

Komut satırındaki *.* dan önce yazan f yerine belleğinizde hangi sürücü ismi atanmış ise onu yazacağız.(Bende F)

Komutu doğru şekilde yazıp ENTER tuşuna bastıktan sonra belleğimizin içerisine gidip gizlenen dosyaları görebiliriz.

Tabiki varsa kalan kısayol dosyalarını üzerilerine çift tıklama işlemi yapmadan temizlemeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scapin -- 17 Haziran 2013; 20:39:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gizli_Kimlik

Dostum ben hemen anlatıyım şimdi gizli dosya ve klasörleri göster diceksin (sistem dosyalarını da) sonra o kısayolun yanındaki senin dosyaların dışındaki her şeyi sileceksin sonra o kısayola tıklayıp dosyalarına eriş o kısayolun yanına kısayoldakileri at. Sonra kısayolu sil

Çözüm bu ama anlayabildin mi acaba

@hydrsmsk hocam anlayabildiysen alıntıla anlayamadıysan da alıntıla Resimli anlatım yaparım

anladım dostum çok sağol :D

• Kesin ve net bir sonuç söyleyeyim,format at geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan111

Kesin ve net bir sonuç söyleyeyim,format at geçer.

Dostum adamın önemli dosyaları varsa ?

+ Hiçbir şey kaybetmemek varken neden format
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.