Şimdi Ara

Usb ye virüs girmiş dosyalar var ama görükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dosyaları nasıl görünür yapabilirim tekrar ? virüsü karantinaya taşıdım fakat dosylarımı kutarmam gerek.

• Flaş belleğine hızlı biçimlendirme yap sonrada Recuva ile dosyalarını kurtar..
  • Klasör seçeneklerinden korunan işletim sistemi dosyalarını göster seçeneğini işaretleyip klasörün içine girin.
    http://www.inndir.com/Attribute-Changer-45085p.html#.UXmMO7Xp06k bu programı indirip kurun.
    Sağ tık menüsüne bir kısayol ekleyecektir.
    Orada görünen gizli klasörlerin ve dosyaların hepsini seçip sağ tuşla "öznitelikleri değiştiri" kısmına girin ve orada bulunan bütün tik işaretlerini kaldırın.
    Alt klasörleri dahil et'i işaretlerin ve uygulayın. Dosyalarınız görünür hale gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: abaz aga

Dosyaları nasıl görünür yapabilirim tekrar ? virüsü karantinaya taşıdım fakat dosylarımı kutarmam gerek.

Gir winrar üzerinden görürsün hepsini.Klasör seçaneklerinden Sistem klasörlerinin içeriğini göster TİKLİ,Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle TİKSİZ,Gizli dosya ve klasörleri göster İŞARETLİ olacak.Klasörler görüncek içeriği masaüstüne kopyalacaksın.Herbiri için aynısından yeni kalsör yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerD. -- 26 Nisan 2013; 0:02:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.