Merhaba arkadaslar usb wireless adaptörümle ilgili bir sorun yasiyorum. Bir hafta once anakartimi degistirdim Gigabyte H81M-DS2 Rev 3.0 modelini aldim kurulumu yaptim uzerine Windows 10 yukledim tum driverlari felan hallettim herseyi buraya kadar sorun yok. Inca IUWA-150M wireless adaptorunu taktigim zaman USB Aygiti Taninamadi mesaji aliyorum ve durmadan dıdıt sesi geliyor hani usb takinca gelen ses varya. Internet simgesine baktigim zaman da Wi-Fi simgesi gelip gidiyor sanki temassizlik sorunu var gibi. Fakat bu sorunu Windows 10 kurmadan once Windows 8de de yasiyordum ve USB Adaptorunde herhangi bir sorun yok eski anakartimda calisiyordu ve baska bilgisayarda da denedigimde calismisti. Eski anakartim varken Windows 7 kullaniyordum ve gayet duzgun calisiyordu. Bu sorunu bir turlu cozemedim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler.
Windows 10 da işaret olmasa da wireless sembolüne tıklayarak kartı kullanmanız gerek. Hala tam sürüme kavuşmayan windows 10'u malesef ben de kullanıyorum. SSD alana dek kullanacağım. Yani 15 gün sonra Windows 8.1 kuracağım. Size de Windows 8.1 tavsiye ederim.
direkt3dD
kullanıcısına yanıt
Yorumun icin tesekkurler, karti maalesef kullanamiyorum iste aygit yoneticisine baktigim zaman lan karti bir var bir yok ayrica windows 8de de yasiyordum ayni sorunu.