Şimdi Ara

USB uzatma kablosu yardım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar. bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. pcme bağladım webcam var. kablosunun uzunlugu 1.70 m felan ortalama.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/10m-usb-uzatma-kablosu-mavi-seffaf-98277620

yukardaki linkteki gibi 10 metrelik bi uzatma kablosu alsam uzatsam bi sorun yaşarmıyım acaba. randımanlı olurmu varmı tecrübeli arkadaş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alonso35

slm arkadaşlar. bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. pcme bağladım webcam var. kablosunun uzunlugu 1.70 m felan ortalama.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/10m-usb-uzatma-kablosu-mavi-seffaf-98277620

yukardaki linkteki gibi 10 metrelik bi uzatma kablosu alsam uzatsam bi sorun yaşarmıyım acaba. randımanlı olurmu varmı tecrübeli arkadaş ?

yokmu bilgisi olan arkadaş

• Sorun yasamazsin. Sadece tahminime gore goruntu biraz gec gelebilir. Yinede alip almamak size bagli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • webcamin ışığı yoksa kaldırır.. sıkıntı olmaz ama kaliteli uzatma kablosu alman gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs1991apo

webcamin ışığı yoksa kaldırır.. sıkıntı olmaz ama kaliteli uzatma kablosu alman gerekli.

Hocam vebcamin isigi var ksblonun uzerinden isik miktarını belirliyonuz isterseniz hepte kapatabilirsiniz. Hangi kabloyu onerirsiniz link varmı. 5 mrtremi alsak acaba

• pasif uzatma kabloları 10 metrede webcam çalıştırmaz.. 5 metre alın..

şu 10 metrelikleri hala niye üretiyorlar anlamıyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem ara uzatma kablosu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

pasif uzatma kabloları 10 metrede webcam çalıştırmaz.. 5 metre alın..

şu 10 metrelikleri hala niye üretiyorlar anlamıyorum..

Bazı şeyler satılmak için üretilir dostum
  • alonso35 kullanıcısına yanıt
    şöyle örnek vereyim benim üniversite zamanında win vardı 10metre uzatma kablo aldım çalıştırma di . win 3g ye geçerken bağlantı gidiyordu falan gittim marka li birşey almıştım vatandan 20tl ye mi neydi ama . 5metre al . sağlam kaliteli olsun ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.