Bildirim
Usb to ATA/ATAPI bridge sorunu yaşıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Masaüstüne mi takmaya çalışıyorsun laptopa mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
Masaüstüne mi takmaya çalışıyorsun laptopa mı?
masaüstü -
quote:
Orijinalden alıntı: oMeR24
quote:
Masaüstüne mi takmaya çalışıyorsun laptopa mı?
masaüstü
Öncelikle, imkan varsa kasanın içini açıp takmanızı tavsiye ederim. Böylece sıkıntı diskten mi yoksa kutudan mı kaynaklanıyor, anlamış oluruz. -
Kutudan kaynaklandığını sanmıyorum laptop hdd si olduğu için de kasaya takamam galiba @KillForYou! -
quote:
Kutudan kaynaklandığını sanmıyorum laptop hdd si olduğu için de kasaya takamam galiba @KillForYou!
Takabilirsin. Girişler aynı. -
quote:
quote:
Kutudan kaynaklandığını sanmıyorum laptop hdd si olduğu için de kasaya takamam galiba @KillForYou!
Takabilirsin. Girişler aynı.
sorun hdd ise ne yapmam gerekiyor -
Eğer sorun Hdd üzerindeki kartta ise tamiri mümkün ama biraz tuzlu olur. Disklerde ise yapabileceğin bir şey yok. -
arkadaşım ;
bilgisayar/yönet/disk yönetimi.....
burdan taktığın belleği altta disk 2 olarak görürsün ve sağ tıklatıp üzerine hariciyi seçersen F disk yedek olarak pcçıkar -
yeni aldığım diski tanıtmakta sıkıntı yaşıyordum.. sayende çözdüm, ıssız adam. çok teşekkür ediyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X