Şimdi Ara

USB sorun...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarı yeniden kurduğumdan beri fotoğraf makinamdaki resimleri bilgisayara atamıyorum.İşin enteresan tarafı aynı usb portundan harici flashdiski takıp çalıştırabiliyorum.Aynı makinayla başka bilgisayara resim atabiliyorum.Sorun nedir sizce? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertdeniro -- 8 Nisan 2008; 1:06:21 >

• Cd sinden driver ını yükledin mi kardeş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mirzagokhan

Cd sinden driver ını yükledin mi kardeş?

Driver yüklemeye gerek yok.Usb den takınca pc de gözüküyor.(du)
  • Öncelikle soyle dıyeyım sıstemde kameran kapalı ıken mı takıyosun usb ye ve ayrıca galerı moduna alıp takmayı denedın mı kameranı =?
  • doğru diyorsun driver yüklemeye gerek yok. Ama sen yinede bi kendi driverini yükle. Ve cidden Kameranın kapalı olup olmadığını kontrol et. (Aynı durum başıma gelmişti de)
  • Tabiki kameram açıkken yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor.Galeridede denedim yine olmadı.Benim anlamadığım eşimin bilgisayarında oluyor.Acaba bilgisayarı kurarken eksik birşeylermi oldu.Aşağıda aygıt yöneticisi görünümüm var.

USB sorun...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertdeniro -- 8 Nisan 2008; 14:06:28 >
  • aletten öncelikle mass storage şeklinde seçim yapmayı deneyin
    yada en kötü sürücülerini kurun
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşım fotoğraftakine göre senin sorunun fotoğraf makinanın cdsindeki driver ı yüklememek bence eğer yükledin ve hala çalışmıyorsa windowsunda bi eksiklik olması muhtemeldir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirzagokhan -- 9 Nisan 2008; 1:24:16 >
  • Fotoğraf makinasının içinden Hafıza kartını (Flash Memory - MultiMediaCard Memory) çıkarıp, bilgisayarınıza kart okuyucu (cart reader) direk takarsanız, driver yüklemeniz gerekmiyor. Fotoğraf makinasını direk USB-USB bağladığınızda makinanızın driverinin bilgisayarınıza kurulu olması gerekir.
    Kullanma Kılavuzu, Orijinal Driver CD ...vs.. makina ile verilmektedir. Wep'tende bulmak mümkündür marka ve modele göre aramanız gerekir. Örnek verecek olursak SONY marka için "Sony USB Driver" aşağıdaki linktedir..

http://support.sony-europe.com/dime/downloads/downloads_dp.asp?l=tr&sc=DSR&f=usbdrven

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.