Şimdi Ara

usb modem yazılım silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tabletimde usb modem kullanmaya çalışıyorum ancak içindeki yazılım ve sdcard driveri yüzünden tablet okuyamıyor bunu nasıl kaldırabilirim ?

• yukarda kalsın yardım eden çıkar belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagami raito

arkadaşlar tabletimde usb modem kullanmaya çalışıyorum ancak içindeki yazılım ve sdcard driveri yüzünden tablet okuyamıyor bunu nasıl kaldırabilirim ?

Tablette usb driveri gibi birşey olmaz yani usb yazılımı tabletinizin romuna gömülü olup kaldıramazsınızda. Tabletin Usb modemi tanıyabilmesi için uygun olan yazılım numarası ile googleden araştır.
    Birde; tabletin android sistemlimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de tabletin desteklemiyordur. Kullandığım ttnet 3g modeme daha stabil olduğu için yabancı telekom şirketlerinin firmware lerini atmıştım. Araştırırsan bulursun. Ama özelliği kaldıramazsın sen sadece farklı yazılım atarsın.

• tabletim android sistemli.

anlatmak istediğim.zte mf100 usb modemim var.Tablete taktığımda pcde olduğu gibi yazılım açılmıyor ve card reader gibi bir bölüm var ora çıkıyor orayı tabletten iptal edemediğim için modem olarak algılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagami raito

tabletim android sistemli.

anlatmak istediğim.zte mf100 usb modemim var.Tablete taktığımda pcde olduğu gibi yazılım açılmıyor ve card reader gibi bir bölüm var ora çıkıyor orayı tabletten iptal edemediğim için modem olarak algılamıyor

Tabletin marka ve modelini yaz ve modem uyumlulugunu googleden kontrol et
    Tabletin işletim sistemi ney, belirtirsen duruma göre yardımcı oluruz

• 1. 3G modeminizde kullandığınız hattın PIN kodunu iptal edin. Bu
    işlemi yapabilmek için 3G modemi
    bilgisayara takarak iptal
    edebilirsiniz veya 3G modemde
    ki sim kartı bir telefona takarak
    yapabilirsiniz. 2. Tabletten “Ayarlar” bölümüne girip Wi-Fi bağlantısını kapalı
    konuma getirin. 3. 3G modeminizi USB girişine takın (Bazı tabletlerde USB dönüştürücü
    kablo kullanılmaktadır). 4. 3-4 dk içerisinde modem ışığı kırmızı renkten yeşil veya mavi
    renge dönüşecek. (Bu renk mobil
    modeme göre değişebilir). 5. Tabletin sağ alt köşesinde veya farklı bir noktasında, şebeke sinyal
    göstergesi belirecek. Şebeke sinyal
    göstergesi 1 dk içerisinde gelebilir.
    3G kapsama alanında bulunup
    bulunmamanız önemlidir. 6. Yukardaki işlemlerden sonra şebeke sinyal göstergesini
    göremiyorsanız; Android 4.X için >>> Ayarlar / Diğer / Mobil Ağlar / Erişim Noktası
    Adları bölümüne girin şebeke
    isminin yazılı olduğu alanın sağ
    köşesindeki tiki işaretleyin. Android 2.X için >>> Ayarlar / Kablosuz özelliği ve ağlar / Mobil
    Ağlar / Erişim Noktası
    Adları bölümüne girin şebeke
    isminin yazılı olduğu alanın sağ
    köşesindeki tiki işaretleyin. Bu işlemlere rağmen girişi
    yapamıyorsanız 3G modem için
    APN ayarları yapılması gerekir. Alıntı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer olmaz bu linki dene fakat yazılımla oynamanı tavsiye etmem.http://www.reeder.com.tr/reeder-blog/3g-modem-calistirma/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.