Bildirim
usb modem yazılım silme
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yukarda kalsın yardım eden çıkar belki -
quote:
Orijinalden alıntı: yagami raito
arkadaşlar tabletimde usb modem kullanmaya çalışıyorum ancak içindeki yazılım ve sdcard driveri yüzünden tablet okuyamıyor bunu nasıl kaldırabilirim ?
Tablette usb driveri gibi birşey olmaz yani usb yazılımı tabletinizin romuna gömülü olup kaldıramazsınızda. Tabletin Usb modemi tanıyabilmesi için uygun olan yazılım numarası ile googleden araştır.
Birde; tabletin android sistemlimi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki de tabletin desteklemiyordur. Kullandığım ttnet 3g modeme daha stabil olduğu için yabancı telekom şirketlerinin firmware lerini atmıştım. Araştırırsan bulursun. Ama özelliği kaldıramazsın sen sadece farklı yazılım atarsın.
tabletim android sistemli.
anlatmak istediğim.zte mf100 usb modemim var.Tablete taktığımda pcde olduğu gibi yazılım açılmıyor ve card reader gibi bir bölüm var ora çıkıyor orayı tabletten iptal edemediğim için modem olarak algılamıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: yagami raito
tabletim android sistemli.
anlatmak istediğim.zte mf100 usb modemim var.Tablete taktığımda pcde olduğu gibi yazılım açılmıyor ve card reader gibi bir bölüm var ora çıkıyor orayı tabletten iptal edemediğim için modem olarak algılamıyor
Tabletin marka ve modelini yaz ve modem uyumlulugunu googleden kontrol et
Tabletin işletim sistemi ney, belirtirsen duruma göre yardımcı oluruz
1. 3G modeminizde kullandığınız hattın PIN kodunu iptal edin. Bu
işlemi yapabilmek için 3G modemi
bilgisayara takarak iptal
edebilirsiniz veya 3G modemde
ki sim kartı bir telefona takarak
yapabilirsiniz. 2. Tabletten “Ayarlar” bölümüne girip Wi-Fi bağlantısını kapalı
konuma getirin. 3. 3G modeminizi USB girişine takın (Bazı tabletlerde USB dönüştürücü
kablo kullanılmaktadır). 4. 3-4 dk içerisinde modem ışığı kırmızı renkten yeşil veya mavi
renge dönüşecek. (Bu renk mobil
modeme göre değişebilir). 5. Tabletin sağ alt köşesinde veya farklı bir noktasında, şebeke sinyal
göstergesi belirecek. Şebeke sinyal
göstergesi 1 dk içerisinde gelebilir.
3G kapsama alanında bulunup
bulunmamanız önemlidir. 6. Yukardaki işlemlerden sonra şebeke sinyal göstergesini
göremiyorsanız; Android 4.X için >>> Ayarlar / Diğer / Mobil Ağlar / Erişim Noktası
Adları bölümüne girin şebeke
isminin yazılı olduğu alanın sağ
köşesindeki tiki işaretleyin. Android 2.X için >>> Ayarlar / Kablosuz özelliği ve ağlar / Mobil
Ağlar / Erişim Noktası
Adları bölümüne girin şebeke
isminin yazılı olduğu alanın sağ
köşesindeki tiki işaretleyin. Bu işlemlere rağmen girişi
yapamıyorsanız 3G modem için
APN ayarları yapılması gerekir. Alıntı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eğer olmaz bu linki dene fakat yazılımla oynamanı tavsiye etmem.http://www.reeder.com.tr/reeder-blog/3g-modem-calistirma/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X