Şimdi Ara

USB MODEM BAĞLANTI SORUNU Yaşayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar airtıes rt 103 kullanıyorum 2-3 sene once ttnetın verdıgı ve bu modemı yaklasık 9-10 aydır modemdeki ethernet ve usb uzerınden ıkı pc den bağlantı için kullanıyorum ethernette sorun yok baglantıda bır kopma yok ama usb ıle bağlanmada belirsiz aralıklarla bazen 30 dk bazen 4-5 saat bazen 15 dk da bır kopmalar oluyor

wındows 7 32 bit ye gectıgımde daha yogun oluyor şelinde gözlemledim xp de bu sekılde bır sorun yoktu ama 7 de sureklı oluyor ve sağ alt taraftaki internet bağlantısını gosteren ıkonda sarı ünlem işareti goruluyor ethernet hala bağlı kalırken

sadece download da yapsa kaldırmıyor ondan usb kopuyor diyecem ama normal gezınırkende sureklı kopuyor modemın fısını tak cıkar tak cıkar cuzebılıyorum sorunu bazende ıkona sag tıklayıp sorunu gıder dıyınce bazen olabılıyor ama cok nadır bu cozum oluyor genelde cozumu modemın fısını tak cıkar cozuyor

kasam asus guc kaynagım 550 watt hıgh power usb gırıslerı hepsı dolu degıl on ve arka usb lerın hepsınde ayrı ayrı denedımkı zaten dıger usb aygıtlarında sorun yasamıyorum arkadaslar sızce sorun nedır benım gıbı bunu yasayan varmı ??

• 2port hub al kurtul

5port 17lira
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gx1005b-g-gx1005b-g-asus-5-port-10100-switch/productdetails.aspx?I_ID=43282

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpian -- 11 Eylül 2010; 16:13:30 >

Orijinalden alıntı: ArdilesS

2port hub al kurtul

Yanlıs bılmıyorsam hub usb cıkısını cokluyor yanlısmı bılıyorum yoksan ethernet cıkısınımı cokluyor ??
  • ok dır ben yanlıs bılıyormusum ıhtıyacım bu zaman kadar olmamstı bu buyuk ıhtımalle cozul olacaktır bu konuda oyle cok ahım sahım bır markaya gerek yok galıba ıncada vs markalarda ıs gorur heralde ben 8 mb ınternet kullanıorum bunlar zaten baktım 100 mb desteklıo dıyor kı bana zaten o kadarı malesef lazım olamıcak o yuzden en ucuzundan bır tane ıs gorur heralde yanı ıyısı kotusu dıye bır arastırmaya gıreyımmı yoksa basıt bır parca hepsı standart ev kullanıcısı ıcın aynı hıc yorma kendımnımı dersınız
    Teşekkurler yardım ıcın ArdilesS

Mesela örnek verdeğin alet; ASUS GX1005B-G ASUS 5 PORT 10/100 SWITCH
    17 lira
  • Yok fıyatını gordum dedıgınız gıbı uygun bazı parcaları alırken ıyısıne kotusune dıkkat etmek lazım nebılım ekran kartı anakart harddısk bunlar arastırılıp alınması gereken parcalardır ama bluetooth adaptoru gıbı urunler cok arastırılmadan nerede gordunse alınacak bır urundur anladıgım kadarıyla buda basıt bır urun oyle arastırmaya gerek yok galıba sonucta ucuzda olsa calısmıcak sacma sapan bır urunu 10 tl de olsa bosuna para vermeyelım

Gercı sorunun cvbını aldım gerek yok yanı hepsı bır tesekkur ederım tekrar cvp ıcın
    Kablonet Bağlantı Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim hocam
  • Bımeks ten tlınk marka swıtch aldım ama ıcınden aradakı kablo cıkmadı sımdı bır kablo daha almam lazım ne entresan ya bendekı tek etrnet kablosunu eger cıhazla modem arasına baglarsam pc ye ne baglıcamkı 2 tl lık kabloyu eklesende musterını memnun etsen aslında vatandan asus alacaktım dedım bımeksın onundeyım oradada sadece o marka var aldım bekleseydım asus u alsaydım hem bımeks vatandan daha pahalı vatanda 14 tl bımeks te 18 tl verdım neyse su kabloyu bugun alıcam sorunum cozulsunde baska bıse ıstemıyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.