Şimdi Ara

USB Modem bağlantı kesilmesi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    USB Hdd ye veri trasnferi yaparken bir süre sonra bağlantım gidiyor..Modemi arkadan kapatıp açınca ancak tekrar geliyor ? Bazen USB ışığı da sönüyor ama bazen sönüyor sık değil..
    PCI Kart aldım yine oluyor..1.1 İken de oluyordu 2.0 iken de oluyor..
    Çözüm nedir acaba ? Modem den mi ? Öyle tahmin ediyorum

• USB bağlantılardan birinden yüksek akım çekilmesi durumunda diğer cihazlar için yeterli kaynak kalmadığından bu tür şeyler olabiliyor. Kullandığın harici disk nedir.

Sanırım PCI USB kart takmışsın hangi cihaz ona bağlı.
  • Benım usb modemde de sık sık böyle sorunlar balıma gelıyordu ...Ethernete geçtim
  • Kablolarndan veya eve gelen internet hızın yavaşsa ondan da olabilir derim ben..
  • bir adsl speedtest ti galiba onu yapın google de ararsanız bulursunuz gelen netinizde mi sorun var anlayın
  • Arkadaşım bağlandığın anda görev yöneticinde çalışan programlara bir bakarmısın. Bunu bir deamon adında bir virüste yapıyor olablir.
  • Eğer öyleyse onun için yapman gereken ilk başta pc de o dosyayı bulman silmen ve regeditte aratıp bulduklarının hepsini silmen gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tşk ler..Daha yeni windoes kurdum.. Deamon da yok görünmüyor..
    HDD Smartdisc.Yeni aldım...

Bu arada arada bir de usb veri transferi yapmadıoğım halde bile bağlantı gidiyor. Ondan dolayı sanırım modemden olsa gerek ?
  • usb ile internete bağlanmak sakat sürekli kopmalar vs olabiliyor. ethernet kullan. Usb nin güvenli olmadığını da düşünüyorum.
  • USB çok rahat geliyor yaa.. Önceleri hiç sorun olmuyordu.Sanırım modem den dir diye düünyüorum..
    Zaten Wireless alacağım 3-4 ay sonra.Laptop için..Acaba o zamanda bu sorunlar çıkar mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.