Şimdi Ara

usb kart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arladaşlar cok tuhaf ama basıma bişey geldi bi kardeşim ilk defa format atmak icin bi dhh dik aldı geldi benim kasadan dsik kablolarını cıkardık onun kini taktık cocuk format atmaya basladı buraya kadar herşey normal

ben cay kahve yapmak için iceri giridim bu esnada benim 8 gb kington usb kasaya takıyor unutuyor ve formatı cakıyor işi biti ben purogramları yüklemek için usb tıkladım makinam görmüyor onuda silmiş format
    şimdi bu 8 gb tı nasıl kurtarırımm ? bilen varmı

Asus Maximus IV Extreme \\\ INTEL Core i5-2500K \\\GTX-480\\\Cooler Master Hyper 212 PLUS IntelPWM Fanlı \\\G.SKILL RipjawsX 8 GB Dual KIT (2x4GB) DDR3-1600MHz\\\DARK KNIGHT USB 3.0 Ses Esata 2x Kırmızı LED Fan 730W ATX \\\ SEAGATE Barracuda (ST31000524AS) 3.5" 1TB SATA3 6Gb/s
  • usb ni formatlamaz sadece flash belleğini görmüyor başka bir pcde denedinmi? bilgisayarımda görünüyorda içindekilerinimi görmüyorsun eğer öyleyse recuva,recovery my files gibi kurtarma programlarını deneyebilirsiniz
    Asus Maximus IV Extreme \\\ INTEL Core i5-2500K \\\GTX-480\\\Cooler Master Hyper 212 PLUS IntelPWM Fanlı \\\G.SKILL RipjawsX 8 GB Dual KIT (2x4GB) DDR3-1600MHz\\\DARK KNIGHT USB 3.0 Ses Esata 2x Kırmızı LED Fan 730W ATX \\\ SEAGATE Barracuda (ST31000524AS) 3.5" 1TB SATA3 6Gb/s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Joystick Driver Sorunu!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.