Şimdi Ara

USB KABLOSUZ ADAPTÖRÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR USB KABLOSUZ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM AMA 100Mbps-125 Mbps transfer hızında arıyorum. (bu arada 100Mbps var mı bilmiyorum). arkadaşlar cok acil yarın almayı düşünüyorum. cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• arkadaşlar hiç kimse cevap yazmıcak mı?
  • AİRTİES WUS-300 125 Mbps KABLOSUZ USB ADAPTÖR bu alet için ne diyorsunuz. bunu kullanan var mı? bide kablosu kaç metre?. biraz araştırma yaptım bu aletle ilgili pek bir şey bulamadım. bol miktarda 2. el kısmında satılık ilanı var sadece. LÜTFEN CEVAP YAZIN ARKADAŞLAR YARIN ALACAM ACİL.

USB KABLOSUZ ADAPTÖRÖNERİSİ
  • valla bana soracak olursan en güzeli alfa 500mw gücünde ama 54 mbps cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEYSEL İPEK -- 24 Eylül 2008; 1:27:57 >
  • bide bu 54 mbps ve 125 mbps cok fark eder mi.bunlar tam olarak ne oluyor.LÜTFEN BİR ŞEYLER YAZIN ARKADAŞLAR YALVARTMAYIN ALLAH AŞKINA.
  • yukarıda ki airties dan kullanıyorum... eğer bilgisayarlar arası dosya alışverişi yapmayı düşünüyorsan 125'lik almanı tavsiye ederim.. yok ama sadece internete bağlanmayı düşünüyorsan diğer arkadaşın dediğini dikkate alabilirsin.. airties'ın kablosu yeterli uzunlukta ve gerçekten iyi düşünülmüş.. şimdiye kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.. bu kadar kafaya takacak birşey yok..
  • Pek bir fark yok 56 lık almanı öneririm, cunki 125 tam cekimde etkili oluyor sinyalde biraz azalma olsun küt 56 ya iniyor :) yani sadece 125 yazılmış performansta belki 56 yı bile vermiyor diyebilrim. Marka olarak Asus veya Linksys öneririm. BU bilgiler yeterli olur sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz USB hub
    12 yıl önce açıldı
    USB Wireless Adaptör Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım 54 de kullansan 125 de kullansan hiç birşey farketmez önemli olan çekim kuvveti kartlarda oda dünyada bulabileceğin tek usb 500mw olan alfa dır saygılar
  • wus 300+ rt 205 kullanıyorum sorunsuz
  • wus 300 sorunsuz kullandım ama2hafta ondan sonra sırf sorun oldu bezdirdi herkez aynı şeyden şikayet ediyo belli bi zamandan sonra cihazda baglantı 1er dk arayla kopuyo

sanki cihaz 2haftalık sorunsuz kullanım için programlanmış
  • Airties WUS 300 kullanıyorum kac ay oldu en ufak bir sorunla karsılasmadım
  • ilk taktıgımda başka cihazların bulmadıgı sinyali 2çubukta yakalamıştı inanamamıştım şimdi 1dk arayla kopuyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.