Şimdi Ara

USB kablosuyla dosya aktarım sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefondaki fotoğrafları USB ile telefonu bilgisayara bağladıktan sonra keserek atmaya çalıştım ardından fotoğraflar telefonumdan birer birer silinmeye başladı ancak bilgisayara sadece fotoğrafların olduğu klasör yüklendi, klasörün içi boştu.Atmadan önce 600 e yakın fotoğraf vardı. Tahminim bilgisayarda o kadar fotoğrafı saklayacak yer yoktu o yüzden olmadı ancak öyleyse işlem niye gerçekleşti fotoğraflar telefondan hiç silinmemeliydi. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu durum size tecrübe olsun hiçbir zaman kes komutunu kullanmayın. Her zaman kopyala yapıştır yapın. İşlem başarılı olursa silersiniz aksi halde tekrar denersiniz. Neden bilmiyorum ama böyle sıkıntılar yaşanabiliyor dosya transferleri sırasında.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonun işletim sistemi elmalı telefonların işletim sistemi mi yoksa android mi?
  • btform B kullanıcısına yanıt
    Android

• keşke hatayı ilk gördüğünüz zaman ctrl+z kısayolunu kullansaydınız. Fotoğraflarınızı kurtarabilirdiniz.
  • lolobaby kullanıcısına yanıt
    Ah keşke bilseydim :(

• Android telefonlarda veri kurtarma yapan programlar var. Araştırıp bilen biri ile denemenizi tavsiye ederim. Kurtarılabilir bir ihtimal. Geçmiş olsun. Verilerinizin kurtarılması dileği ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek kısayol sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.