Arkadaşlar Hafıza Kartım 2GB ve Usb Kablosu ile Telefonu Pc'ye Bağladım Depolama Modunda Açtım Hafıza Kartına 640mb 'lik Müziğim var Kopyala Yapistir Yöntemi İle Attim Ama Su Dakikadan İtibaren 35 Dakika Diyor Yani cok gec yüklüyor.. Biraz agir diyebilirim.. Acaba Kart Readerle Atsaydim dahami hizli atardi? yoksa hafiza karti telefondayken usb kablosu bagli ve depolama modunda atiyorum diyemi böyle agir yüklüyor? yoksa hafiza kartinda bir problemmi var? Bilgilerinize ihtiyacim var arkadaslar tesekkürler..
Cevap verecek gönüllü vatandas ariyorum :)
Kullandığın USB girşi ile alakalıdır ayrıca hafıza kartın Classına da benim kartım 8 gb Class 4 USB ile MSC depolama modunda Aktarım Hızım 1.5-2 mb kart okuyucu ile taktığımda hız 4 mb kadar çıkar ama sen xp kullanıyorsun Xp nin kopyalama hızı win7 göre daha yavaş bence kart okuyucu ile dosya aktarımı yaparsan dah iyi sonuç alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: .::Orochi::.
Kullandığın USB girşi ile alakalıdır ayrıca hafıza kartın Classına da benim kartım 8 gb Class 4 USB ile MSC depolama modunda Aktarım Hızım 1.5-2 mb kart okuyucu ile taktığımda hız 4 mb kadar çıkar ama sen xp kullanıyorsun Xp nin kopyalama hızı win7 göre daha yavaş bence kart okuyucu ile dosya aktarımı yaparsan dah iyi sonuç alırsın
derin bilgilerin icin tesekkür ederim hocam.
tera copy kullan
teliniz esi modellerdense usb ile geç atar.ör:k850i