Şimdi Ara

Usb İle Notebook açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba slm herkese benim bi sorum olucak bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

bende bilgisayarımı yada notebook umu usb flash bellek ile açmak istiyorum yani usb bellek takılı olmadan windows açılmasın yani parmak izi okuyarak açılan windows gibi, bu türlü bi yöntem yada program bilen varsa çok sevinirim şiimdiden herkese teşekkürler

• var hocam ama armut piş ağzıma düş değil araştır
  • Kardeş tahminimce öyle olması için windowsun açılışta flash disk içindekilere ihtiyaç duyması lazım.Yani bi kaç sistem dosyasını flasha koymak ve onlara windowsun flashdan bakmasını sağlamak.
    Yani baya uzun bir işe benziyor ama imknsız değil bence yapılabilir yani...
  • Sen sorana kadar hiç aklıma gelmemişti amadüşünüce kesinlikle mantıksız gelmiyor. Evet yapılabilir.
  • imkansız diye bir şey yoktur. ama bu işin daha kısa bir yolu var.
    işlemcini çıkar.. bilgisayarını kimse açamaz... :))nasıı ama.. kesinn çözümm buu.
  • ya arkadaşım bu nasıl bir cevaptır? amaç burada birbirimize yardım etmek değil mi? armudun pişip ağıza düşmesi ile ne ilgisi var? biliyorsan cevabını ver bilmiyorsan kalabalık yapma. ltf.

quote:

Orjinalden alıntı: digitalgokhan

var hocam ama armut piş ağzıma düş değil araştır
  • valla bana hiçbirşey değil tabii. zihniyetini verdiğin cevapla tasdiklemiş bulunuyorsun. benim daha fazla söyleyecek birşeyim yok. sindim. büyüksün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asimetrikos

ya arkadaşım bu nasıl bir cevaptır? amaç burada birbirimize yardım etmek değil mi? armudun pişip ağıza düşmesi ile ne ilgisi var? biliyorsan cevabını ver bilmiyorsan kalabalık yapma. ltf.

quote:

yaparım veya yapmam sana ne

kardeşim her bişe sorana armut piş ağzıma düş dersek ne anlamı kaldı soru sormanın
  • quote:

valla bana hiçbirşey değil tabii. zihniyetini verdiğin cevapla tasdiklemiş bulunuyorsun. benim daha fazla söyleyecek birşeyim yok. sindim. büyüksün.

katılıyorum sana. o zaman biliyosan söylersin kardeşim. bilgi paylaştıkça artar. ve bilgi saklamak hiç hoş bişey değil..
  • forumun amacı ne şöyle bi başlıklara baksanıza YARDIMLAŞMAK. biliyosan söylersin bilmiyosan bişey yazmana gerek yok
  • bunun oldugunu biliyorum hatta vista ile anakartında tpm yongasıda varsa en guvenli yol oluyor ama nasıl oldugunu yakın bir zamanda öğreneceğim sanırım tabi bu surec 3-5 surebilir...
  • arkadaşlar zaten yapılıyor bu olay bazı belleklerle birlikte gelen yazılımlarla yapılıyor windows açıldıında ekrana bi resim geliyor ve belleği takmadan açılmıyor diye biliyorum
  • hiç düşünmemiştim ama fena diil yani devlet sırrı saklıyo falan olsam üşenmez yapardım o derece önem teşkil etmiyo benim için ama genel bakınca mantıklı bi çalışma
  • @digitalgokhan sende 29 nisanda
    --------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlar sony markalı u414 kodlu araba teybine bu usb belleğini okutamıyorum. acaba bunu tanıtmanın bi yolu var mı. teybin üstünde don't support yani desteklemiyo yazıyo. ama adi bi tane 128 mb lık usb var onu destekliyo. çözüm önerisi olanlara kapım açık.

bunu sormak için konu açmışsın sanda aynı şey yazılsa hoşuna gidermi burası paylaşım forumu paylaşım yapmıyosak yapanlara saygı duyalım lütfen

quote:

ya arkadaşım bu nasıl bir cevaptır? amaç burada birbirimize yardım etmek değil mi? armudun pişip ağıza düşmesi ile ne ilgisi var? biliyorsan cevabını ver bilmiyorsan kalabalık yapma. ltf.

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 1 Mayıs 2007; 13:23:41 >

• FLASH DISKLER COK ARIZALANAN URUNLER , DIYELIMKI YAPTIN (YAPILABILIR) , FLASH DISK ARIZALANDIGINDA NE YAPACAKSIN.BAZI ARKADASLARIN DEDIGI GIBI SYSTEM DOSYALARINI FLASHDAN YUKLETECEKSIN,BOZULDUGU GIBI FORMAT ATMAK YADA YENIDEN YUKLEMEN GEREKECEK.ZATEN SYSTEM DOSYALARINI FLASHDAN OKUTSAN , ZANNEDIYORUM FLASH TAKILI DEGILKEN ISLETIM SISTEMI KENDINI ONARMAYA CALISACAKTIR , DIYE DUSUNUYORUM.
  • U3 teknolojisi ile bu mümkün olur mu acaba ? bunu araştırıp sizlerle paylaşcağım ..
  • emin olmamakla birlikte u3 teknolojisinin bu işe yaradığını duydum ama ne kadar sağlıklı güvenli o konuda bir bilgim yok. ayrıca arkadaşların dediği gibi u3 bozulunca işler tamamen karışabilir dikkatli olmak lazım bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.